| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) u Tehnologija i Tehnika forumu; Samo ideš na Input File, i odabereš VTS_01_0.IFO (najčešće je taj), ako nije taj, nebude ti trajanje filma ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) ![]() Samo ideš na Input File, i odabereš VTS_01_0.IFO (najčešće je taj), ako nije taj, nebude ti trajanje filma točno pisalo (ovo oznaćeno crvenom bojom), pa probaj neki drugi file odabrat. Ne moraš više nikakve druge programe koristiti (osim ako film nije orginalan, pa ima zaštitu), sad je sve zajedno u tom programu.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) znaci vise ne koristim dvd decrypter?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| V.I.P. Član | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) Citat:
Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? Zadnji Uredio ivanusic : 18-09-06 u 17:32. | ||
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: DVD -> DivX (DvD Decrypter & AutoGK) ali sta onda dvd mora biti cijelo vrijeme u dvd romu? Mislim, prije bi decrypto dvd sa decrypterom u 20ak minuta i onda bi stavio da se divx radi a dvd iso vratit... Sta sad moram cekat tih par sati... je tako?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: autogk, decrypter, divx, dvd |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 10:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:37.