| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD pržilica problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Kupio sam novu dvd pržilicu i želio bih je spojiti sa dvd romom, staru sam izvadio i stavio novu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Kupio sam novu dvd pržilicu i želio bih je spojiti sa dvd romom, staru sam izvadio i stavio novu na njeno mjesto i spojio sa isitim kablovima i kad upalim kompjuter nemože ju naći a ona radi, otvara se i prima cd-e, a kad ju stavim samu bez dvd roma radi normalno ! Jel netko zna možda u čemu je problem ?
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | odi u BIOS i nek sam pronađe sav hardware... malo je komplicirano za objasnit, ali to bi trebalo radit... meni isto nakon reinstalacije WIN nije vidio pržilicu, otišo sam u BIOS i kad ju je tamo našao, sve je bilo ok... također pazi na Master-Slave odnos, ne možeš imat 2 mastera, zato pogledaj kako trebaš složit jumpera na stražnjem kraju i pržilice i ROMa da odgovaraju kablovima (na kablovima bi trebalo pisat koji ide za mastera a koji za slave)..... osobno mislim da ti je ovo master-slave problem... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-05 Lokacija: Rotterdam
Poruka: 390
![]() ![]() ![]() | Pogledaj kako jumperi stoje. Ako ti je stara bila master onda moras i na novoj da prebacis jumper na master,ili ako je bila slave,prebaci i novu na slave. Inace nebi trebalo biti problema.Jedino ak ti netko nije prodao "muda pod bubrege". ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, problem, przilica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Dva DVD filma na jedan DVD | ivanusic | Računala | 1 | 01-12-05 09:28 |
| DVD pržilica | Johnie-Bravo | Računala | 20 | 05-11-05 22:38 |
| DVD pržilica (problem) | Johnie-Bravo | Računala | 4 | 21-10-05 21:34 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:38.