| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD pržilice u Tehnologija i Tehnika forumu; Ajde da čujem, tko ima kakvu, kako je zadovoljan, kolko mu je dvd-a sjebala... Ja imam Toshibu SD-R5372, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | DVD pržilice Ajde da čujem, tko ima kakvu, kako je zadovoljan, kolko mu je dvd-a sjebala... Ja imam Toshibu SD-R5372, imam je oko godinu dana, i do sad je bilo sve u redu, al je počela malo jebat (neke (većinu) dvd-a sjebe), za tih godinu dana s njom sam spržio cirka 200 DVD-a sigurno, pa nije ni čudno da je počela jebat , al sad mislim kupit neku drugu, pa još nisam siguran koju, al u planu mi je NEC ND-4550, šta mislite?
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice Po meni su najbolje Pioneerove DVD pržilice, tako narod priča. Imam ja jednu oko godinu dana niti jedan DVD nije sjebala. Ne preporučam NEC-ove pržilice
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice Citat:
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice Ma Pioneer, nećeš pogriješit vjeruj mi.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, przilice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tree Hill | Kristijan | Recycle Bin | 30 | 12-01-07 17:11 |
| Sve za prženje DVD-a | Johnie-Bravo | Računala | 3 | 16-01-06 09:11 |
| Prodaja i razmjena serija | lazarusledd | Recycle Bin | 0 | 06-01-06 14:23 |
| Dva DVD filma na jedan DVD | ivanusic | Računala | 1 | 01-12-05 09:28 |
| spajanje dvd rw, dvd i hdd | SoGood | Računala | 2 | 10-11-05 07:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:56.

, al sad mislim kupit neku drugu, pa još nisam siguran koju, al u planu mi je NEC ND-4550, šta mislite?