| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD pržilice u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: evincar Ja sa LG pržilicama nikad nisam imao problema. Ja jesam, znali ekspodirat CD-u unutra...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-06 Godina: 30
Poruka: 18
![]() | Re: DVD pržilice Ja isto planiram sutra, prekosutra uzet DVD pržilicu pa me zanima koji Pioneer ili LG konkretno preporučujute? Koliko sam skužio od Pioneera se prodaje uglavnom DVR-111D i DVR-111DBK, a kod LG-a je tu 4167RB i H20 u nekoj klasi do 400 kuna. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-06 Lokacija: Šibenik Godina: 28
Poruka: 66
![]() | Re: DVD pržilice Nema tu pravila,najbitniji je faktor sreće jer danas svi znamo da su tehničke stvari postale ''papilova'',dakle prave ih da traju kraće,da bi mi kupovali češće... Inače moja teorija ti je,šta više para,duže će trajati,naravno ako normalno koristiš(ne preforsiraš)... Ja koristim Pioneer DVR-110D,u pola godine zapržio sam oko 500 DVD-a i ni jedan nije propao(naravno,nisam pržio on the fly,nego image),dakle moj savjet je Pioneer,a isto tako i Asus,o njemu sam čuo samo najbolje... Šta se tiče skupljih,Plextor = zakon...
__________________ Buffalo Sabres !!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: DVD pržilice I ja sam kupil Pioneer 110D, i super je za sad, isto puno pržim, jedino kaj ti LG-ovke imaju 2 god. garanciju, a Pioneer 1 god., pa ak ne pržiš puno, možda ti je bolje uzet LG.
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, przilice |
« msn skripte
|
Radna memorija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tree Hill | Kristijan | Recycle Bin | 30 | 12-01-07 17:11 |