| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD pržilice u Tehnologija i Tehnika forumu; Pioneer DVR-110 izgleda više nema u prodaji. Pretpostavljam da DVR-111 ima slične performanse i kvalitete. Ili se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: DVD pržilice Citat:
![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-05-06 Lokacija: Šibenik Godina: 28
Poruka: 66
![]() | Re: DVD pržilice DVR-111 ti je nasljednik DVR-110,a o kvaliteti ne bi,danas je sve to lutrija... Ipak preporučio bih ti i ASUS,kvalitetniji je,a cijena mu je oko 380kn...
__________________ Buffalo Sabres !!! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-08-05 Lokacija: Osijek
Poruka: 107
![]() | Re: DVD pržilice ..sve su danasnje prze dobre i nema promasaja.. ..osim naravno lose serije ili serije pod greskom ![]() ..ali i cijene su drasticno pale.. ..osim naravno pokojeg izuzetka tu posebno mislim na plextora..koji je iznimno kvalitetan ali nema svrhu jer isti posao i isto kvalitetno radi i prza od 300 kunica.. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: DVD pržilice Samo sam cuo jedan post o ASUS-u. Pa evo ja imam ASUS DRW-0804P, vec dvije godine, przi sve sto mu se da, cita ful ostecene i lose sprzene CDe (one koje recimo obican DVD citac ASUS DVD-E616P ne zeli). Kazem dve godine rulam na njemu i nema nikakih problma. I sada da jos navedem moje favorite: Plextor ako se zeli bolje i ASUS ako zelite neku sredinu...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-06 Godina: 26
Poruka: 10
![]() | Re: DVD pržilice Prodao sam 50 Nec pržilica i sve rade super... BTC nikad ne bi preporučio. Teac i Pioneer isto topla preporuka. Plextor - precjenjen. LG i Liteon imaju loša vrata i slaba je plastika. Iako je Liteon dobar ako paziš s vratia.... Evo moja iskustva: Nec, Teac, Pioneer, Plextor se nije ni jedan pokvario LG 2 komada o 10 prodanih, Lieon 1 od 20, BTC 2 od 5 |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: DVD pržilice ja sam pak imao nec 3450(ili nest slicno) i totalno je riknuo, uopce nije ni przio ni citao (bio je star 4 mjeseca) onda u sevis s njim, i mjesec dana je radio, i onda opet riknuo. onda sam dobio novog istog (u linksu kupljen) koji je riknuo za 2 mjeseca. bilo mi sumnjivo pa sam na googlu malo potrazio i pise da je to neka greska sa strujom na cijelj toj seriji. i idem ja po novu dvd przilicu, i mislim si, ma to samo ona serija nevalja, uzet cu opet neca. i uzmem 4550 (tad je bio 374 kn). taj nije riknuo, ali sjebe mi svaki treci dvd kaj przim, a cita dvd-e isto ko i moja baba kinesko pismo. ko da nezna sta je to. malo sam raspisao... ![]()
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. Zadnji Uredio Zorro : 24-09-06 u 09:49. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd, przilice |
« msn skripte
|
Radna memorija »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Tree Hill | Kristijan | Recycle Bin | 30 | 12-01-07 17:11 |