| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi DVD pržilice do 300kn u Tehnologija i Tehnika forumu; Brijem si kupit ovu przilicu,ima ko kakvih preporuka za bolju slicne cijene ali da ima lightscribe? DVD±RW LITEON LH-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | DVD pržilice do 300kn Brijem si kupit ovu przilicu,ima ko kakvih preporuka za bolju slicne cijene ali da ima lightscribe? DVD±RW LITEON LH-18A1H, 18x, bijela, Dual layer ± recording, DVD-RAM, LightScribe, bulk Disk Drive Type: DVD±RW/DVD±R9/DVD-RAM Device Location: Internal Form Factor: 5.25'' x 1/2H Supports Data Channel: ATAPI Installed Cache Memory Storage Capacity: 2 MB Disk Load Design: Tray Mounting Position: Horizontal Vertical Panel Controls: Eject button Performance CD Write Speed: 48 x CD Rewrite Speed: 32 x CD Read Speed: 48 x DVD-R Write Speed: 18 x DVD-R9 Write Speed: 8 x DVD-RW Rewrite Speed: 6 x DVD+R Write Speed: 18 x DVD+R9 Write Speed: 8 x DVD+RW Rewrite Speed: 8 x DVD-RAM Write Speed: 12 x DVD Read Speed: 16 x Supports CD/DVD Formats: CD Extra Karaoke CD Video CD CD-I CD Plus CD-DA (audio) Photo CD CD-ROM XA Media Optical Technology: CD-R CD-R DA CD-ROM CD-RW DVD+R DVD+R9 DVD+RW DVD-R DVD-R9 DVD-ROM DVD-RW DVD-RAM Average Compact Disk Access Time: 160 ms Average DVD Access Time: 160 ms Maximum Compact Disk Read Data Transfer Rate: 7200 KB/sec Maximum DVD Read Data Transfer Rate: 21600 KB/sec Recordable Write Method: Multisession Fixed Packet Track-at-Once Disc-at-Once Session-at-Once Over-Burn Raw Mode Variable Packet Optical Drive Features: LiteOn SmartWrite LiteOn Super AllWrite technology LightScribe Interface Provided IDE Interface Quantity: 1 IDE Interface Connector Type: IDC 40-pin Environment Maximum Operating Ambient Temperature: 50 °C Minimum Operating Ambient Temperature: 5 °C Maximum Non-Operating Ambient Temperature: 65 °C Minimum Non-Operating Ambient Temperature: -40 °C Maximum Operating Humidity: 80 % Minimum Operating Humidity: 15 % Maximum Non-Operating Humidity: 95 % Minimum Non-Operating Humidity: 15 % System Requirements Requires Operating System: Microsoft Windows XP Microsoft Windows 2000 Microsoft Windows 98SE Microsoft Windows Me Requires Minimum CPU Type: Pentium IV Requires Minimum CPU Speed: 1300 MHz Requires Minimum RAM Size: 128 MB Requires Minimum HDD Space: 650 MB Miscellaneous External Color: Beige Package Type: Bulk Mean Time Between Failures: 70000 hr Dimensions&Weight Depth: 170 mm Height: 41.3 mm Width: 145.8 mm Nominal Weight: 0.9 kg |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | Re: DVD pržilice do 300kn Da i mislio sam da se nis bolje nemre za te pare,za 2god kolko traje garancija ce bit super. Nego... zna neko gdje nabavit jeftine lightscribe dvd-e u hr? ili ako neko zna cijenu vani(austrija,slovenija)? Ma znam da nije nis posebno lightscribe ali mi je bolja od markera. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned | Re: DVD pržilice do 300kn pa kaj si onda rađe ne uzmeš DVD sa onom bijelom površinom po kojoj se može printat i uzmeš ink-jet koji ima slot za CD/DVD i imaš stvarno prekrasne CD i DVDove? ja bi rađe to onda uzeo ... na tolku količinu medija, jeftinije te dođe da uzmeš printer i medije nego da ideš na lightscribe ... Zadnji Uredio silence : 12-04-07 u 22:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvd przilica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.