| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Dvojba!! u Tehnologija i Tehnika forumu; BOK!! E ovako, pocele mi se dogadjat cudne stvari sa kompom!!!! Pc mi se poceo restartat sam od sebe.... Pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Dvojba!! BOK!! E ovako, pocele mi se dogadjat cudne stvari sa kompom!!!! Pc mi se poceo restartat sam od sebe.... Pa sam pomislio mozda se pregrijava no zakljucio sam da to nije razlog.... Zatim sam provjerio napajanje i ono je ispravno, poslje toga graficku i HDD i opet nista.... Normalno da sam u meduvremenu reinstaliro Windowse i opet nista... sada mi se poceo smrzavat kad ubacim cd u bilo koji od optickih uređaja... ili se smrzne ili mi se sve uspori te sam odlucio opet da reinstaliram win i nisam uspijo, zato sto svaki put kada formatiram hdd i krenem sa instalacijom te ona dodje do nekog djela i komp se restarta!!!!!! pomislih da je mozda Memorija no nije ni ona... Pa sada ako mi neko moze reci dali je Procesor ili maticna!!!! : Hvala!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-05
Poruka: 68
![]() | Re: Dvojba!! Hm, mislim da je matična, naime jedan frend je imao iste probleme ( restartanje, smrzavanje kod instalacije )kao i ti i matična mu riknula. Ali probaj za svaki slučaj još jednom sve provjeriti, osobito napajanje i memoriju. BTW nadam se da griješim ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,383
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dvojba!! Ako ti radi, pa stane nakon nekog vremena, možda dolazi do pregrijavanja procesora, promjena paste i coolera, na kojem se često nakupi dosta prašine da smanji brzinu i 30% trebala bi pomoći, da bi to provjerio, pusti računalo nek se samo ugasi, zatim uđi u BIOS i vidi temperaturu i brzinu vrtnje venta. Matične rijetko odlaze, sumnjam da je to, osim ako si u područiju gdje je napajanje mreže nestabilno, nestaje struje i sl.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-10-05
Poruka: 29
![]() | Re: Dvojba!! Imam dva modula 256 i 512 na 400MHZ, probo sam izvadit i kombinirat jednu po jednu i nista, sto se cpu-a tice pasta je nova i cooler, a nakon nekog vremena rada racunala u biosu mi pise da je temp. 33 ˙C, hm... Hvala na svjetima. I ako neko ima kakav savjet za kupnju maticnu da je pouzdana, za razliku od ove Gigabayt-ove ..... Bio bi zahvalan... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-06 Godina: 24
Poruka: 41
![]() | Re: Dvojba!! U mene je jedan prijatelj imao sličan problem. Nismo nikako mogli odgonetnuti u čemu je stvar. Kad ga je odnio kod servisera ovaj mu je rekao da mu se neka plastika s matične odvojila. Pogledaj da i tebi nije sta slično. Uostalom, ustanovili smo da ti je problem na matičnoj. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvojba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:18.

: