| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi e sad sam vec ocajan... u Tehnologija i Tehnika forumu; rijec je o datoteci svchost.exe......kao sastavni dio xp-a,ne mogu zaustaviti ogroman promet na netu koji ona ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | e sad sam vec ocajan... rijec je o datoteci svchost.exe......kao sastavni dio xp-a,ne mogu zaustaviti ogroman promet na netu koji ona stvara.doduse,mozda bi ona i prestala pravit promet kada bi joj dopustio da zavrsi ''kradju'' mog dragocjenog prometa ali ja imam osjecaj da kraja nema.u nekoliko sekundi skine ili posalje 2-3 mb. formatirao sam disk i sve ispocetka ali kada sam ponovno stavio live mesenger,moje muke su krenule ispocetka.comodo moze da zaustavi podmukle aktivnosi microsoftovog nedjela ali vec nakon nekoliko minuta na traficu ponovno skoci to zloglasno ime i naravno njezin ogroman promet. please...help me...![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... zelis reci da pustim tu spodobu da mi pokrade onoliko koliko joj treba? 10-tak puta krene pa je ja zaustavim sa comodom i tako svaki put.ovaj drugi post nisam bas razumio jer nemam pojma sto je to i gdje se nalazi remove vga? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: e sad sam vec ocajan... taj file zaustavlja sve podatke prema microsoftu...u google napiši "remove WGA"...skini je...mislim da ce biti o.k...ako ne, sjetim se jos nečeg pa ti postam... ![]()
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: e sad sam vec ocajan... Izgasi si Security Centar.....to bi trebalo zaustavit promet prema Microsoftu.....mada to ovako odoka govorim, a ne može škodit to smeće pogasit....
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... Citat:
hvala na pokusaju da mi pomognes ali moj je problem puno ''dublje'' prirode.naravno da sam sve pogasio i naravno da sam u ''service'' pogasio sve updateove (koji se automatski pri podizanju sustava opet upale) evo,bas sad gledam na traficu kak mi megabajti lete kao da skidam film sa neta i jos puno brze... ![]() remove vga ocigledno nemogu instalirati pa sam vam i dalje ocajan.zanimljivo je to kako u firewall-u zaustavim svchos i njegov ogroman promet ali nakon par minuta on opet krene....mislim da cu se prebacit na linux.... | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... kak sam znao da ce doci netko komu je dosadno a nema pojma.misli da ovo spada pod teski spam jer imam veliki problem a ti se tu ushebo sa nekakvim,samo tebi znanim,tzv ''humorom''.... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,165
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: e sad sam vec ocajan... Koji tool, rekao si da si servise gasio, vjerovatno si ubio nešto potrebno za instalaciju.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

formatirao sam disk i sve ispocetka ali kada sam ponovno stavio live mesenger,moje muke su krenule ispocetka.comodo moze da zaustavi podmukle aktivnosi microsoftovog nedjela ali vec nakon nekoliko minuta na traficu ponovno skoci to zloglasno ime i naravno njezin ogroman promet. please...help me...

)