Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi e sad sam vec ocajan... u Tehnologija i Tehnika forumu; rijec je o datoteci svchost.exe......kao sastavni dio xp-a,ne mogu zaustaviti ogroman promet na netu koji ona ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-03-08, 10:47   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 30
Poruka: 95
pinokio se izdvaja iz mase
e sad sam vec ocajan...

rijec je o datoteci svchost.exe......kao sastavni dio xp-a,ne mogu zaustaviti ogroman promet na netu koji ona stvara.doduse,mozda bi ona i prestala pravit promet kada bi joj dopustio da zavrsi ''kradju'' mog dragocjenog prometa ali ja imam osjecaj da kraja nema.u nekoliko sekundi skine ili posalje 2-3 mb. formatirao sam disk i sve ispocetka ali kada sam ponovno stavio live mesenger,moje muke su krenule ispocetka.comodo moze da zaustavi podmukle aktivnosi microsoftovog nedjela ali vec nakon nekoliko minuta na traficu ponovno skoci to zloglasno ime i naravno njezin ogroman promet. please...help me...
pinokio je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 10:54   #2 (permalink)
2be
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 33
Poruka: 161
2be se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 2be
skini sve traffice prema microsoftu...update i itd

probaj sa file "remove WGA"....

Zadnji Uredio daidza : 01-03-08 u 12:10.
2be je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:07   #3 (permalink)
Regularni forumas

Re: e sad sam vec ocajan...

Citat:
Pravi autor: 2be Pogledaj Poruke
skini sve traffice prema microsoftu...update i itd
zelis reci da pustim tu spodobu da mi pokrade onoliko koliko joj treba? 10-tak puta krene pa je ja zaustavim sa comodom i tako svaki put.ovaj drugi post nisam bas razumio jer nemam pojma sto je to i gdje se nalazi remove vga?
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:13   #4 (permalink)
2be
Regularni forumas

Datum registracije: 11-05-07
Godina: 33
Poruka: 161
2be se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku 2be

taj file zaustavlja sve podatke prema microsoftu...u google napiši "remove WGA"...skini je...mislim da ce biti o.k...ako ne, sjetim se jos nečeg pa ti postam...
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:29   #5 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: 2be Pogledaj Poruke
taj file zaustavlja sve podatke prema microsoftu...u google napiši "remove WGA"...skini je...mislim da ce biti o.k...ako ne, sjetim se jos nečeg pa ti postam...

skinuo sam i kad probam instalirati onda mi kaze nesto kao da mi taj tool nije trenutno aktivan u sistemu???
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 11:50   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,269
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Izgasi si Security Centar.....to bi trebalo zaustavit promet prema Microsoftu.....mada to ovako odoka govorim, a ne može škodit to smeće pogasit....
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:06   #7 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Izgasi si Security Centar.....to bi trebalo zaustavit promet prema Microsoftu.....mada to ovako odoka govorim, a ne može škodit to smeće pogasit....

hvala na pokusaju da mi pomognes ali moj je problem puno ''dublje'' prirode.naravno da sam sve pogasio i naravno da sam u ''service'' pogasio sve updateove (koji se automatski pri podizanju sustava opet upale)
evo,bas sad gledam na traficu kak mi megabajti lete kao da skidam film sa neta i jos puno brze...
remove vga ocigledno nemogu instalirati pa sam vam i dalje ocajan.zanimljivo je to kako u firewall-u zaustavim svchos i njegov ogroman promet ali nakon par minuta on opet krene....mislim da cu se prebacit na linux....
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:09   #8 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,627
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Mislim da ti je ovo jedina pomoć... (iz teme kolege FBS-a )

Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:20   #9 (permalink)
Regularni forumas

kak sam znao da ce doci netko komu je dosadno a nema pojma.misli da ovo spada pod teski spam jer imam veliki problem a ti se tu ushebo sa nekakvim,samo tebi znanim,tzv ''humorom''....
pinokio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-03-08, 12:50   #10 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,165
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pinokio Pogledaj Poruke
skinuo sam i kad probam instalirati onda mi kaze nesto kao da mi taj tool nije trenutno aktivan u sistemu???
Koji tool, rekao si da si servise gasio, vjerovatno si ubio nešto potrebno za instalaciju.
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103