| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi e sad sam vec ocajan... u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Koji tool, rekao si da si servise gasio, vjerovatno si ubio nešto potrebno za instalaciju. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... Citat:
nisam nista ugasio sto nisam trebao.samo sam ugasio update u servisima.(oni se ionako ponovno upale kad dizem sustav) koji tool? pa taj remove vga. to sto sam ugasio sada ponovno radi.bilo je dovoljno restartirati komp,dakle,nisam napravio nikakvu gresku.problem ostao isti. | |
| | |
| | #12 (permalink) |
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... problem sam uspio rijesiti sam. (imam podocnjake ko sljive) ![]() ako vam se nesto slicno desi (nekontrolirani promet) nemojte odmah formatirati disk.javite mi se. hvala svima koji su mi pokusali pomoci. do sljedeceg puta u ovom podforumu... ![]() (nadam se da nece biti sljedeceg puta....) |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: e sad sam vec ocajan... dragi Pinokio....napisi kako si riješio...da mi koji nismo došli do tog saznanja...budemo znali...unaprijed zazvaljujem...trba razmjenjivati iskustva... ![]()
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() | Re: e sad sam vec ocajan... problem je bio u live mesengeru.microsof to sve ljepo zapakira da to izgleda sjajno bajno a mi nemamo pojma sto smo stavili u svoj komp.imam osjecaj da bi oni htjeli da kontroliraju svakoga od nas.live mesenger mi je stvorio par servisa koji su se nekontrolirano palili i slali hrpetinu podataka.nisam dublje ulazio u problem da shvatim sto se tocno desavalo samo sam sretan sto sam ga uspio skinut sa kompa.za svaki slucaj sam i sve zaostatke u registriju obrisao,sto rucno sto sa programima predvidjenim za to.sada imam stari msn i ponovno sve sljaka.svchost jedva da napravi 100bajtica. jos jedna moja mala pobjeda microborga...ups,microsofta! ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: e sad sam vec ocajan... čudn....imam i ja messenger live ....nisam primjetila toliku potrošnju...neznam....ja sam aktivirala onaj file što sam ti rekla i ima jos jedan "RemoveWGA_noxptheme"...mozda bi ti on upalio...ali nema veze glavno da si ti sredio microsoftova govna...hehehe...pozdrav
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.