| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi eMule u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: k-fLiP napisao sam uspješno, pod time sam podrazumijevao da se ne trebaš zajebavat tražeći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma ja znam da nisam baš fer, ali neki kinez mi tam skida severinu, pa u kurac, on ima negdi t3, flatrate, brzinu da skida 1mb u vremenu između dva otkucaja srca a ja se jebem s adslom
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| V.I.P. Član | A znam al jebiga. Ja shaream puno muzike, svakakve vrste, filmova i svega al rijetko ko kad skida od mene. Jer ja ne pretražujem ko šta ima pa ona da skidam, nego ako me zanima jedna pjesma ili jedan cd od nekog to skinem za čas i isključim se s DC++, a i kad sam imo dva mjeseca flat, cijelo vrijeme mi je bio upaljen dc++ a samo dva usera su skinili po jednu pjesmu... Najbolje ako hoćeš bit fer a opet da ti ne skidaju puno ljudi je da nađeš nekoliko dosadnih hrvatskih filmova i staviš ih kao share... Istina je to što kažeš za Japance al ipak, moramo jedni drugima pomagati...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: eMule Citat:
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: emule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

---ex moderator---