Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

Enso

Raspravljate o temi Enso u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Enso je open source program (freeware) koji se skine sa neta i instalira na vas pc! Enso je program koji ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Rebel Rider
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    25
    Poruka
    389
    Liked
    0 times

Enso

Enso je open source program (freeware) koji se skine sa neta i instalira na vas pc!

Enso je program koji radi jednostavne radnje tipa brzog racunanja, zbroj rijeci, otvaranja programa, stranica, copy, paste, zatvaranje programa i slicno!

Veoma je jednostavan za koristenje, drzite samo Caps Lock i upisete komandu koju zelite izvrsiti! Kada je upisete onda samo pustite Caps Lock i ona se izvrsi!

Npr. želite otvoriti firefox putem ensa stisnete Caps Lock i upisete open firefox i on otvara firefox istog trena! Naravno prije toga morate enso nauciti kako da on otvori firefox (to vam sve pise u user manualu)!

Imate set komandi za enso koji su sami programeri napravili no on moze puno vise i mozete ga nauciti sto da vam otvara na vasem pcu!

Naravno za ekipu koja voli performance kompa ce rec da to trosi resurse na kompu (sto je istina) ali uvelike pojednostavljuje rad na racunalu!

Vise o ensu na humanized.com!

Mozete pogledati i video o ensu i njegovom nacinu rada:
    Kod:
    http://humanized.com/enso_demo.php
    !
    ...it is a good day to die, and the day isn't over yet...

prof. Foruma Avatar od korisnika Ineluki
    Datum registracije
    10-01-08
    Starost
    26
    Poruka
    1,104
    Liked
    3 times

Re: Enso

Dobar projekat. No mislim da to bude zbunjivalo profesionalne korisnike ili ljude koji se duže bave računalima.

Regularni forumas Avatar od korisnika Rebel Rider
    Datum registracije
    20-07-08
    Starost
    25
    Poruka
    389
    Liked
    0 times

Re: Enso

Citat Pravi autor: Ineluki Pogledaj Poruke
    Dobar projekat. No mislim da to bude zbunjivalo profesionalne korisnike ili ljude koji se duže bave računalima.
    Apsolutno se slazem, al za ljude koji recimo nisu eksperti s tipkovnicom i sortkatima ce ovo biti preporod, ja sam ga koristio mjesec dana i nisam se mogao priviknuti...jer jednostavno kad ti udju sohrtcuti i ostalo u rutinu nema sanse da mozes koristiti enso...
    ...it is a good day to die, and the day isn't over yet...

Lajkaj nas na Facebooku