Pokazujem rezultate 1 do 3 od 3

EPoX AF550 PRO/G bios problem

Raspravljate o temi EPoX AF550 PRO/G bios problem u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; znam da je loša matična ali imam jedno pitanje u vezi s biosom.. naime, kad upalim računalo pokaže mi da ...

Starter Avatar od korisnika fcjan
    Datum registracije
    23-04-08
    Poruka
    46
    Liked
    0 times

Question EPoX AF550 PRO/G bios problem

znam da je loša matična ali imam jedno pitanje u vezi s biosom.. naime, kad upalim računalo pokaže mi da koristim save mode bios koji mi stvara probleme.. pokušavam prek EPoX Thunder Flasha updejtati bios al kaze connection failed, pokušavao sam nekoliko puta i svaki put bezuspješno.. pokušavao sam ga na netu nać (bios) ali nigdje ga nema.. nađem ga na EPoXovoj stranici no kad ga pokušam skinut traži me username i password a nigdje se ne može registrirat. dali netko možda ima tu matičnu ili takav problem tko zna kako ga riješiti... unaprijed hvala
    tko visoko leti, nisko pada

Regularni forumas Avatar od korisnika Old King Clancy
    Datum registracije
    27-05-09
    Poruka
    183
    Liked
    0 times

Re: EPoX AF550 PRO/G bios problem

probaj flashirat biose...ako neradi pricekaj nekog drugog da ti odg...

Starter
    Datum registracije
    11-09-09
    Poruka
    10
    Liked
    0 times

Re: EPoX AF550 PRO/G bios problem

Citat Pravi autor: fcjan Pogledaj Poruke
    znam da je loša matična ali imam jedno pitanje u vezi s biosom.. naime, kad upalim računalo pokaže mi da koristim save mode bios koji mi stvara probleme.. pokušavam prek EPoX Thunder Flasha updejtati bios al kaze connection failed, pokušavao sam nekoliko puta i svaki put bezuspješno.. pokušavao sam ga na netu nać (bios) ali nigdje ga nema.. nađem ga na EPoXovoj stranici no kad ga pokušam skinut traži me username i password a nigdje se ne može registrirat. dali netko možda ima tu matičnu ili takav problem tko zna kako ga riješiti... unaprijed hvala
    jesi li pokušao izvaditi bateriju sa ploče na minutu dvije,

nisam siguran ali od nekuda mi u glavi da ta ploča ima mogučnost vračanja staroga biosa ako flashanje ne prođe dobro (u principu kada se resetira bios trebalo bi se to vratiti na tvorničko stanje), pa ono, ili reset ili izvaditi bateriju....

Lajkaj nas na Facebooku