| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi firefox bookmarks u Tehnologija i Tehnika forumu; Neznam kako di sta, ali odjednom su mi nestali svi bookmarksi ... firefox 1.5 jel mi netko moze objasnit kako??? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | to se i meni jednom dogodilo... mjesec dana poslije sam formatiro hard...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | friška instalacija ili samo od sebe? ljudi, skinite si MozBackup -> http://mozbackup.jasnapaka.com/ ali ako tražiš bookmarkse moguće je da si nešto zajebo sa profilom, pa je FF napravio novi, onda samo trebaš jedan HTML fajl prebacit... trebam malo više podataka da ti pomognem... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | bit ce da imam spajvajr ![]() spybot mi se zblokira nakon nekog vremena sto radi, nikad do kraja doc... uh sad pokusavam skenirat sa ad-aware se...vidjet cemo.. dajte neke prijedloge kako da se rijesim te gamadi sto efikasnije... spybot search 'n distroj = neradi...(cist da podsjetim )Zadnji Uredio Cyrus : 09-12-05 u 23:16. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pored spybota i ad-awarea...ja sam si nabavio još i zadnju verziju Spyware doctora 3.2.2.417.....obrađena registracija i live update....našao mi je neke stvari na kompu koje su ovi dvoje propustili.... inače, meni se dogodilo da mi se "obrisao" bookmark na FF-u jednom kada mi je ponudio da biram profile...default ili tako nešto....i ja sam naravno krivo odabrao i sve "pobrisao".....međutim ipak sam uspio sve vratiti, jer on bookmark pohrani posebno na C:\Documents and Settings\username\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles...ili tako nešto...i samo kopiraš u mozillu.... to se obično dogodi kada se komp zablesa i otvori dva FF-a u isto vrijeme, u biti treba prvo otici u task mananger i pogasiti ih i sve bude ok Zadnji Uredio tarquino : 10-12-05 u 00:47. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| wayward | ja sam isto nešto gadno popušio,stalno mi skače onaj prozorčić your computer is infected,pička ti materina,jedno vrijeme su dva poiskakala,adware,nod32,cc cleaner,cw shreder,ali idalje mi popupa to i sad me jebe mozila i explorer,samo šiba na neke lude pičke materine aaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrggghhhhhhhhhh,ajd da probam ovaj doktor |
| | |
![]() |
| Tagovi: bookmarks, firefox |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mozilla Firefox 1.5 Download | Kristijan | Računala | 10 | 03-12-05 00:07 |
| Firefox ekstenzije | silence | Računala | 4 | 09-11-05 12:48 |
| Mozilla objavila Firefox 1.0.5 | Baltazar | Računala | 11 | 01-08-05 13:48 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.