| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Firefox - PicLens ekstenzija u Tehnologija i Tehnika forumu; PicLens: Discover More WooooooooooW!!!!!!!!!! probajte pregledat Google Images sa ovim .... predobra ekstenzija .. predobra. već dugo me nije neka ekstenzija ovako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Firefox - PicLens ekstenzija PicLens: Discover More WooooooooooW!!!!!!!!!! probajte pregledat Google Images sa ovim .... predobra ekstenzija .. predobra. već dugo me nije neka ekstenzija ovako oduševila .... ovak vam izgleda surfanje po Google Images sa njom : ![]() Citat:
svaka dala onome ko je ovo napravio ... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Firefox - PicLens ekstenzija zašto to meni ne radi?
__________________ shit happens... every day! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Firefox - PicLens ekstenzija xp dodje mi onaj promotivni site di mi govori da je os x još unsupported ali mislim da se to baš ne odnosi na mene... instalirao sam ga, restartao ff i enable-ao plug in u addonsima idem na google images, neki pojam, sve se učita a one ikonice nigdje...?!?! ikonica=play gumb bo...
__________________ shit happens... every day! Zadnji Uredio baselover : 27-06-07 u 20:21. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekstenzija, firefox, piclens |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.