| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Firefox - podršla za torrente (uskoro) u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: BitFox is a Firefox extension that aims to make downloading torrents “as simple as downloading a file over a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | Firefox - podršla za torrente (uskoro) Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) Heh kao što piše Opera to odavno već ima ![]() BTW Silence... normalno da nećeš promijeniti browser, kad se jednom navikneš na nešto dobro teško da ćeš se prebacit na drugi... Isto kao što se ni ja ne mogu prebacit na FF iako ima super extenzija i svega al jednostavno ne mogu... Od IE-a se bilo jako lako odviknit... Ono razlika je abnormalna...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) A što bi posebno trebalo za FF, mislim, nije toliki problem staviti bar koji traži torrente (ima za FF), kad ga nađeš download i automatsko ubacianje u utorrent, dakle, sveukupno dva klika...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) ja ću uvijek rađe koristit odvojeni program, ali ovo samo pokazuje snagu Firefoxa - možeš ga složit kako god oćeš ... oćeš jednostavni browser? imaš ga .. trebaš nešto više? ima stotine, ako ne i tisuće ekstenzija koje rade sve moguće i nemoguće (kao ova) ... https://addons.mozilla.org/firefox/732/ ekstenzija koja odbrojava vrijeme do trenutka kad trebaš popit pivu ... ![]() Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) Citat:
Evo već mi se javlja ovaj NoSCript na croportalu, pita me mogu li vjerovati croportalu ) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, torrenti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:50.

)
Svi smo mi MASS SARR