| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Firefox - podršla za torrente (uskoro) u Tehnologija i Tehnika forumu; adblock .. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 kad ga instaliraš izaberi jednu od filter lista ... također je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) adblock .. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 kad ga instaliraš izaberi jednu od filter lista ... također je pametno dodati i sljedeće filtere : *ad* *banner* *reklam* kaj se tiče noscripta .. možeš vjerovati croportalu ... evo screenshota mog NoScripta ... dakle, dozvoliš Croportal (da ti rade drop down meniji, editor u postovima i ostalo kaj koristi JavaScript, ali ostalo blokiraš).. kao što se može vidit, ja imam CP pod dozvoljen ... |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) Citat:
Ja imam verziju 2.0.0.3, koja je kod tebe?! Zadnji Uredio zeljonar : 10-05-07 u 12:43. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) 2.0.0.3 .. ali je verzija Adblocka drugačija ... (0.5.11.4) NoScript ima opciju da sključiš notifikaciju .. i ako daš nekom webu Temporary, onda se pri sljedećem pokretanju to ne vidi .. dakle treba samo zatvorit Firefox i sljedeći ko koristi neće znati da si bio na nekoj stranici ... a ako ideš na .. edukativne .. stranice, ja bi ti toplo preporučio da ostaviš NoScript, jer je upravo JS na tim stranicama jedan od najčešćih vektora napada malware-a na računala ... sve te stranice su napravljene da mogu funkcionirat i bez JS ... ja imam svega 20-ak adresa stalno dozvoljenih ... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-06
Poruka: 303
![]() | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) bez NoScripta i adblocka opce nebi moga... iman dozvoljeno 10ak stranica, nema reklama okolo, ne iskacu mi prozori. pokrenen svako misec dana adware i spybot, nade mi mozda 2 stvari... prije bi ih pokreta svako 10 dana pa bi na svakom scanu bilo bar 30ak sranja... samo se treba naviknit, meni je tribalo dva dana. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Firefox - podršla za torrente (uskoro) Citat:
, ali ona verzija mi adblocka ne radi pa sam stavio ovo. Ne znam valja li išta, na hrvatskom je ...![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: firefox, torrenti |
« Vista
|
Spajanje:KOMP - TV »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:12.

Svi smo mi MASS SARR
, ali ona verzija mi adblocka ne radi pa sam stavio ovo. Ne znam valja li išta, na hrvatskom je ...