| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Flash animacije .. u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle. bio bi zahvalan ako mi tko moze reci di mogu downloadirat zanimljive flash animacije za web page? ili mozda ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Flash animacije .. Dakle. bio bi zahvalan ako mi tko moze reci di mogu downloadirat zanimljive flash animacije za web page? ili mozda da mi preporuci neki jednostavan program (nemojte odmah po macromedii udarit ) u kojem bi jednostavno i lagano to mogao i sam napraviti ..zahvaljujem
__________________ ola hombre .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Flash animacije .. Ja osobno koristim Macromedia FlashMX i uopce program nije tezak jer sam se sam naucio raditi u njemu. Za pocetak, a jos sam na pocetku, znati ces samo raditi "primitivne" (jednostavne) animacije, a poslije ces se nauciti vise. Ja barem svaki dan otkrijem nesto novo u tom programu... Moj primjer mozes vidjeti ako kliknes na onaj dolje link u signatureu (nemojte ovo smatrati kao reklamu!!!)
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Flash animacije .. Ako hoćeš ultrajednostavno (npr. animacijske tekstove za web stranicu) onda ti toplo preporučam Swish 2.0 (ili sad ima neki noviji, mislim da je SwishMAX ili tako nešto), ima prekrasne efekte (eksplozije, zoom, fade, wave... jednostavno fenomenalan po svojoj jednostavnosti za korištenje... A za bilo šta ozbiljnije - Macromedia Flash MX
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Flash animacije .. hap, to cu i ja isprobati... Mozda ce za pocetak biti bolji od Flasha. Neznam, ali bas sam se sada nekako navikao na Flash.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Flash animacije .. S tim programom se možeš pravit važan sa svojim animacijama a nemaš pojma o flashu... BTW studio22 nemoj se sad vraćat ak već radiš u macromedia... to je korak nazad... swish nije ni izbliza moćan kao macromedia flash MX... mada ovaj swishMAX (il' kak se već zove) se dobrano približio, al ipak se još ne može mjerit sa macromedia flashom... al jednostavniji je za korištenje puno
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: animacije, flash |
« PMG
|
asf. format »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:01.

) u kojem bi jednostavno i lagano to mogao i sam napraviti ..