| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi flv u wmv u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna li netko s kojim programom se mogu prebacivati formati jer internet ih je pun ali su neki glupi i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 445
![]() ![]() ![]() | flv u wmv Zna li netko s kojim programom se mogu prebacivati formati jer internet ih je pun ali su neki glupi i komplicirani programi od kojih btw neki ne rade, a imam na kompu neke filmiće s youtuba koji su u flashu pa bi ih ja htjela prebaciti u wmv da kad ih šaljem dalje i drugi mogu normalno gledati!! thanks |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: flv u wmv a da potrazis u googl-u?? probaj utipkat "flv to wmv converter" ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: većinom tu negdje Godina: 25
Poruka: 445
![]() ![]() ![]() | Re: flv u wmv pa jesam!! otvori mi hrpu linkova koji me onda odvedu....svagdje!! kazem instaliram neki program kojem onda fale .dll file-ovi itd!! ne znam jel je možda ima takav program na nekom od bugovih cd-a!! nisam trenutačno doma pa ne mogu pogledati!! ja sam samo tražila ako imate kakvu preporuku ili dobro iskustvo s nekim programom da mi kažete!! valjda neće ispasti spam!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: flv u wmv ne znam onda... ja imam jedan program koji samo pretvara AVI,MPEG,WMV, bas sad gledam, nema za FLV ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 17
Poruka: 5
![]() | Re: flv u wmv moja preporuka je total video converter
__________________ photoshop tutoriali |
| | |
![]() |
| Tagovi: flv, wmv |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:54.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.