| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi fontovi cp 1250 u Tehnologija i Tehnika forumu; ima li netko fontove ili link za skinit cp 1250 central european, koji podržavaju hr slova? hvala.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: fontovi cp 1250 dajte ljudi koristite mozak kad pišete postove... a pogotovo kad nešto trebate. cp 1250 ce?... pretpostavljam da trebaš windows-1250 fontove... PA JEBEMU ONDA TO NAPIŠI. a ako ne znaš kaj ustvari trebaš, nemoj ni tražit.. pa nismo mi google da tražimo za tebe i još odgonetavamo kaj je pisac htio reći... ljepo napiši točno šta ti treba... OK? btw... ako je jebeni central european font, onda podržava HR slova.... ako ne znaš to, nemoj ni pitat... Zadnji Uredio silence : 18-12-06 u 20:49. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: fontovi cp 1250 hvala.. sorry kaj sam bio bezobrazan, ali ne volim kad ljudi napišu da trebaju nešto, a onda prepuste ostalima da odgonetaju... imaš neki točan font koji ti treba ili trebaš više njih? imam neke font packove koje sam skidao s neta, pa pitam... inače, dosta je lako naći na torrentima hrpe fontova, ali je veliki problem poslje s njima nešto napravit - imo sam u jednom trenutku oko 30 000 fontova... od kojih je hrpa bila beskorisna i nisu ničem služili... moj osobni savjet je - ako znaš točno koji font ti treba - da probaš preko neke p2p mreže skinut taj i baš taj font (ja trenutno imam sistemske i još 10-ak drugih, ostalo sam sve maknuo). eMule je ok za te stvari... osobno, više nema šanse da se idem gnjavit sa tim packovima... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: fontovi cp 1250 je ti možda problem u software-u koji koristiš... ja sam imao problema sa nekim fontovima di bi recimo HR slova bila u jednom programu, a u drugom ne... i danas pišem PHP u editoru koji nema HR slova, "ć" mi je uvijek "ae"... naviko sam se, znam da će se točno pokazat na webu, ali sam pizdio u početku (počelo je novijom verzijom tog editora)... pogledat ću kaj imam... makar sumnjam da imam na kompu, a ako je na DVDovima... niš ne obećajem, ne da mi se ni za sebe gledat ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: fontovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:36.