| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Formatiranje u Tehnologija i Tehnika forumu; DrTom... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
odlicno si to objasnio ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ajd ovak kako iskljuciti win security centar u xp-win ako su vec instalirani?. stvarno me to zivcira stalno pise neke poruke.!
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-11-05
Poruka: 25
![]() | Citat:
![]() Start -> Control Panel -> Administrative Tools -> Services -> na popisu pronađi Security Center -> -> desni klik na njega -> Properties -> stisneš Stop i odabereš pod Startup type Disabled -> Aply -> OK I nakon toga nema više pokretanja SCa i njegovih "glupih" poruka ![]() PS. Ukoliko se koristi neki od Firewallova (npr. ZoneAlarm), a ne samo Windows Firewall, preporuča se isključivanje Windowsovog Firewalla da ne bi došlo do neželjenih nuspojava da se njih dvoje međusobno ne ![]() Može se desiti da je u jednom nešto dopušteno, a u drugom nije i obrnuto, pa dolazi do onog, pa zašto mi budala sad blokira npr. animacije, slike... Kako god bilo, firewall i antivirusni program su danas MUS za sigurno surfanje netom (makar ni onda niste 100% sigurni, ali svahako puuunooo sigurniji no bez njih )Zadnji Uredio DrTom : 05-11-05 u 23:06. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-04-08
Poruka: 4
![]() | Re: Formatiranje eo tek sam se registrirala na ovaj forum i treba mi pomoc,mislim formatirati racunalo ali nista ne razumijem,nabavila sam instalacijski cd win xp pro i sp2 su mi na njemu,mislim napraviti 2 particije,38GB mi je hd,sta da radim,i sto cu sa sljedecim,kak da saznam koja mi je maticna ploca? jer sam nest procitala da biste znali nekom pomoci kad bi rekao koja je maticna ploca...hmm help |
| | |
![]() |
| Tagovi: formatiranje |
« TV kartica
|
Skidanje s youtuba »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

DrTom

: