reinstaliraj windowse...izgubio bi dane trazeci pravi uzrok
p.s. mozda ti se komp pregrijava...otvori ga pa ocisti od prasine
Raspravljate o temi gašenje komp-a u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ljudi molim vas za pomoč kada god igram neku igricu u ili skidam pomoću bittorenta kompjuter mi se nakon nekoga ...
reinstaliraj windowse...izgubio bi dane trazeci pravi uzrok
p.s. mozda ti se komp pregrijava...otvori ga pa ocisti od prasine
To se i meni događalo ove godine na moru!Kompjuter ti se odjednom ugasi iz samo jednog razloga.A to je:baterija ti se na kompjuteru ispraznila i zato nemožeš po internetu raditi što poželiš.Baterije kad oslabe osjetljive su na skidanje ili igranje igrica ili gledanje youtube-a.Bateriju možeš kupit u bilom kojem elektro trgovini i nova ti baterija dođe negdje oko 1000 kuna.Zato samo možeš surfati i ništa drugo.A ako ideš igrad igice,gledati youtube ili skidati igrice baterija ti to nemre podnijet i zato ti se komp ugasi!
ma da kak si???
Sigurno se ne gasi jer ga download preoptereti....
Postoji jako puno solucija zbog čega se može ugasit kompjuter.... vidi u biosu kako je podešena opcija gašenja računala kada se procesor ugrije...
Ugasit se može isto tako kada diraš u registry bazu, gašenje koristi kao zaštitu.
Ja sam naprimjer skenirao komp jednim antispywear programom i kad je ušao u bazu isključio se... a ako imaš kućno računalo kutiju otvori i očisti od prašine... može bit da ga nekad malo "šlusira" pa se ugasi... pozdrav
dečki ja igram igricu komp mi se ugasi i opet ga upalim i onda igram kolko hoče i više ne crkava i drugi dan opet ista priča..
kao što su već rekli: možda ima prašine, pa se zato zna pregrijat. začudio bi se kad bi znao da se procesor i recimo graf.kart. znaju ugrijat za 5-10 stupnjeva u jako kratkom periodu, ugasiš komp i ponovo ga upališ, temperatura u granicama normale odjednom. (kuler+prevelika razlika u temperaturi hardvera i okolnog zraka = brzo hlađenje)
i may be wrong
ja sam otvorio kučište i očistio ga al nisam igrao igricu najvjerojatnije budem sutra heh..hvala na pomoči![]()
tema je riješena zatvorite ju slobodno hehe meni se komp više ne gasi..