Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 11

gašenje komp-a

Raspravljate o temi gašenje komp-a u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; ljudi molim vas za pomoč kada god igram neku igricu u ili skidam pomoću bittorenta kompjuter mi se nakon nekoga ...

Početnik Avatar od korisnika Mato_1993
    Datum registracije
    09-01-09
    Starost
    18
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

gašenje komp-a

ljudi molim vas za pomoč kada god igram neku igricu u ili skidam pomoću bittorenta kompjuter mi se nakon nekoga vremena ugasi kako da to rješim..hvala unaprijed..

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: gašenje komp-a

reinstaliraj windowse...izgubio bi dane trazeci pravi uzrok

p.s. mozda ti se komp pregrijava...otvori ga pa ocisti od prasine

Banned
    Datum registracije
    04-09-09
    Starost
    34
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

To se i meni događalo ove godine na moru!Kompjuter ti se odjednom ugasi iz samo jednog razloga.A to je:baterija ti se na kompjuteru ispraznila i zato nemožeš po internetu raditi što poželiš.Baterije kad oslabe osjetljive su na skidanje ili igranje igrica ili gledanje youtube-a.Bateriju možeš kupit u bilom kojem elektro trgovini i nova ti baterija dođe negdje oko 1000 kuna.Zato samo možeš surfati i ništa drugo.A ako ideš igrad igice,gledati youtube ili skidati igrice baterija ti to nemre podnijet i zato ti se komp ugasi!

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Citat Pravi autor: Mr.Bean007 Pogledaj Poruke
    To se i meni događalo ove godine na moru!Kompjuter ti se odjednom ugasi iz samo jednog razloga.A to je:baterija ti se na kompjuteru ispraznila i zato nemožeš po internetu raditi što poželiš.Baterije kad oslabe osjetljive su na skidanje ili igranje igrica ili gledanje youtube-a.Bateriju možeš kupit u bilom kojem elektro trgovini i nova ti baterija dođe negdje oko 1000 kuna.Zato samo možeš surfati i ništa drugo.A ako ideš igrad igice,gledati youtube ili skidati igrice baterija ti to nemre podnijet i zato ti se komp ugasi!
    on prica o kompu a ti o laptopu...a da ga baterija jebe valjda bi skuzio covjek

Regularni forumaš Avatar od korisnika mata17boy
    Datum registracije
    28-12-08
    Poruka
    428
    Liked
    0 times

ma da kak si???
    Sigurno se ne gasi jer ga download preoptereti....
    Postoji jako puno solucija zbog čega se može ugasit kompjuter.... vidi u biosu kako je podešena opcija gašenja računala kada se procesor ugrije...
    Ugasit se može isto tako kada diraš u registry bazu, gašenje koristi kao zaštitu.
    Ja sam naprimjer skenirao komp jednim antispywear programom i kad je ušao u bazu isključio se... a ako imaš kućno računalo kutiju otvori i očisti od prašine... može bit da ga nekad malo "šlusira" pa se ugasi... pozdrav

Datum registracije
    09-01-09
    Starost
    18
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

dečki ja igram igricu komp mi se ugasi i opet ga upalim i onda igram kolko hoče i više ne crkava i drugi dan opet ista priča..

prof. Foruma Avatar od korisnika alan shore
    Datum registracije
    01-09-08
    Poruka
    1,251
    Liked
    0 times

kao što su već rekli: možda ima prašine, pa se zato zna pregrijat. začudio bi se kad bi znao da se procesor i recimo graf.kart. znaju ugrijat za 5-10 stupnjeva u jako kratkom periodu, ugasiš komp i ponovo ga upališ, temperatura u granicama normale odjednom. (kuler+prevelika razlika u temperaturi hardvera i okolnog zraka = brzo hlađenje)
    i may be wrong

Datum registracije
    09-01-09
    Starost
    18
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

ja sam otvorio kučište i očistio ga al nisam igrao igricu najvjerojatnije budem sutra heh..hvala na pomoči

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    on prica o kompu a ti o laptopu...a da ga baterija jebe valjda bi skuzio covjek

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    ma da kak si???
    Sigurno se ne gasi jer ga download preoptereti....
    umra san od smija kad san procita ovo "ma da kak si"...

Citat Pravi autor: mata17boy Pogledaj Poruke
    vidi u biosu kako je podešena opcija gašenja računala kada se procesor ugrije...
    Ugasit se može isto tako kada diraš u registry bazu, gašenje koristi kao zaštitu.
    pozdrav
    koliko ja znam i ovo je točno...

Datum registracije
    09-01-09
    Starost
    18
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

tema je riješena zatvorite ju slobodno hehe meni se komp više ne gasi..

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku