skeniraj sa kojim antivirusnim i malware bytes
Raspravljate o temi Gašenje pc-a u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Nemogu ugasiti pc na iskljući računalo nego moram ići na odjavu pa na promjenu korisnika pa tek onda mogu isklučiti ...
skeniraj sa kojim antivirusnim i malware bytes
skenirao sam sa Malwarebytes' Anti-Malware,pronašao je četri zaražene stavke i piše da nisu aktivne ali ja i dalje nemogu gasiti na isključi računalo.
pa jesi ih obrisao onda?
Da izbrisao sam ih i ponovno skenirao i sve je čisto ali i dalje nejde,neznam kada bi windowse ponovo instalirao da li bi riješio problem.
ako nije problem u windowsima nego u virusu onda ponovnom instalacijom dobivaš čist komp
(¯`v´¯
`*.¸ .*´
¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
(¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.
Ok.da mi je pc zaražen nekim virusom da li bi ova dva programa Malwarebytes' Anti-Malware i Spyware Doctor otkrili i uklonili taj virus ili mi je stvarno problem sa windowsima ako je ima li rješenja osim ponovne instalacije![]()
mozda pod tim "korisnikom" nemaš ovlaštenje za gasiti kompjuter..stavi pod korisničke opcije da i taj "korisnik" pod kojim nemožeš gasiti komp bude administrator(i vidi u opcijama ako je ta opcija isključena ili nekaj slično)
He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
making all his nowhere plans for nobody.
ta dva programa nisu antivirusni i sa njima ne mozes ukloniti viruse vec samo spyware i malware-e