| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Gif resizer u Tehnologija i Tehnika forumu; evo za one koji muku muče kako smanjiti gif format da ga možete staviti kao svoj avatar ili neš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Gif resizer evo za one koji muku muče kako smanjiti gif format da ga možete staviti kao svoj avatar ili nešto slično... odete na ovu stranicu i pogledajte sliku koju ću stavit kako treba napraviti da bi radio animirani gif avatar,dirate samo ono šta sam zaokružio crvenom bojom,mora sve pisat kako je na slici,znači samo taj krug crveni vam je bitan ovo ostalo zaboravite što nije zaokruženo Gif Image Resizer - Resize Animations Online ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gif resizer da i zaboravio sam reć da stisnete send kad uplodate sliku koju želite i popunite ono u crvenom krugu koji sam zaokružio na slici iznad,kad stisnete send na dnu stranice vam se otvori prijašnji (gornji) i sadašnji(izmjenjeni,donji)avatar koji ste stavili za upload i onda dragajte(povucite ljevom tipkom miša)tu slikicu na svoj desktop ili gdje već imate namjeru staviti to,nadam se da sam vam pomogao i dobro objasnio ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Gif resizer fala ps.zamolio bi moda kad vidi ovo da stavi ovu temu pod sticky jer mislim da može biti korisna za naše sadašnje korisnike ali i buduće korisnike ![]()
| | |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Gif resizer super si se sjetio to stavit, dobra stvar, koristio sam ga već par puta ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Gif resizer Citat:
![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gif, resizer |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:17.