| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 - DRIVERI u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam maticnu Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 i reinstaliro sam windowse i idem instalirat drivere uopce mi driveri nerade sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 - DRIVERI Imam maticnu Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 i reinstaliro sam windowse i idem instalirat drivere uopce mi driveri nerade sam nest zasteka pa sam ih instaliro malualno jedino mi nece USB -driver ![]() sam izbaci ovu sliku ak neko ima tu maticu pa da mi uploada trebam Intel USB 2.0 Driver |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gigabyte GA-8IPE1000-G v4 - DRIVERI A jesi siguran da ti trebaju driver-i za USB? To XP-i instaliraju, oni imaju drivere za to! Ako imaš XP... Ajd, probaj ovo instalirati, pa onda probaj opet instalirati drivere: Download details: Visual C++ 2005 Redistributable Package (x86) |
| | |
![]() |
| Tagovi: driver, gigabyte, gigabyte ga 8ipe1000, intel, usb |
« Hosting
|
Preporuka napajanja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.