| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Gmail u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: silence a da daš mail na koji će se invite slati? u PMu? error.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | kaj ima još koja ta pozivnica za gmail.. il je kasno? može na PM ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | ja sam ti probao poslat na pm, ali piše ovo ''crosoldier has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.'' ali imam ti pozivnicu...pa ako hoćeš reci mail da ti pošaljem
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Svako od nas ima još barem 50 pozivnica a mnogi i preko 90 a pogledajte šta google piše ![]() Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: gmail |
« Koji software koristite za muziku a koji za filmove....
|
Dangerous Google - Searching for Secrets »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| GMail pitanje | CH1 | Računala | 12 | 26-01-08 13:02 |
| pozivnice za gmail | Kristijan | Računala | 42 | 09-02-07 21:02 |
| Gmail - rename opcija? | Gogy | Računala | 3 | 27-10-05 20:37 |
| Gmail virtualni drive sistem pod windowsima | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 3 | 26-10-05 18:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:45.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje