| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi GMail pitanje u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle, koristim vec neko vrijeme GMail i imam nekih problema. Problem je u tome da ne mogu primati ni slati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | GMail pitanje Dakle, koristim vec neko vrijeme GMail i imam nekih problema. Problem je u tome da ne mogu primati ni slati vece zip ili rar fajlove (čak ni mijenjanje ekstenzije ne pomaže). Tako mi je npr. Gogy slao neki crack i ja ga nisam mogao primiti. Jel' to tako svima, jer ak je koja je onda svrha 2Gb prostora?
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: GMail pitanje Jok, mislim da nema ograničenja... jel čitaš mail iz browsera ili nekog e-mail clienta?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: GMail pitanje Citat:
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: GMail pitanje Može bit, ali ne iz razloga da ne podržava već možda ima negdje opciju koju moraš isključit da ti ne blokira mejlove veće od tolko i tolko kb... znam da su ljudi imali takvih problema sa Outlook Expressom, al nisam siguran jel Opera ima tak šta... mmm
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: GMail pitanje Ne koristim Operin mail client, nego baš "browsam" mail, i ta me glupost zbilja živcira, jer ak je to tako svima onda je GMail goli k****
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #6 (permalink) | ||
| Administrator | Re: GMail pitanje Citat:
| ||
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: GMail pitanje Instaliraj si Gmail Drive... zakon stvar... radi na principu windows explorera, copy paste kao u My Documents šalješ fajlove, program je prejeben... ali ne radi sa porukama, nego samo s attachmentima...
| | |
![]() |
| Tagovi: gmail, pitanje |
« dvix
|
iso na hdd »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Gmail - rename opcija? | Gogy | Računala | 3 | 27-10-05 19:37 |
| Gmail virtualni drive sistem pod windowsima | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 3 | 26-10-05 17:15 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:44.

mmm