| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Graficka u Tehnologija i Tehnika forumu; Ovako imam problem, imam graficku karticu ati radeon 9550 , 256 Mb, problem je u tome, kad udjem u call of ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-03-08 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | Graficka Ovako imam problem, imam graficku karticu ati radeon 9550 , 256 Mb, problem je u tome, kad udjem u call of duty 2 i krenem igrati zablokira mi cili komp, pa sam ukljucio Far Cry i stavio sve na high i igrao bez problema, zatim sam ubacio u komp geforce 4 Ti4200, i mogao sam igrati cod 2 bez problema, da li netko zna u cemu bi mogao biti problem, provjereno je da nije greska u windowsima, u memoriji i procesoru THX |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Graficka U takvim slucajevima najcesce kenjaju driveri od grafe...
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Graficka grafička?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-03-08 Godina: 19
Poruka: 3
![]() | Re: Graficka Sumnjam da je hardverska greska na grafickoj kartici jer nebi mi uopce radilo ili bi radilo isti problem i u ostalim igricama i windowsima, jedino me zafrkava u COD2 , razmislja sam da napravim upgrade bios-a od graficke, pa ako netko zna koji da stavim nek posalje link. ![]() THX |
| | |
![]() |
« iMac
|
Igrice na laptopu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:40.