| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Grafička kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; riknula mi grafička (već neko vrijeme se koristim drugim kompom) pa bih molio da mi netko preporuči grafičku oko 1000 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Grafička kartica riknula mi grafička (već neko vrijeme se koristim drugim kompom) pa bih molio da mi netko preporuči grafičku oko 1000 kuna, može i više. Imao sam 9550 i zakurac je, carbon mi je štekao. Ja bih htio neku karticu gdje mi carbon i slične igre neće štekat. Znam da je bilo sličnih temi, al prošlo je već neko vrijeme, pa me zanima jel izašlo šta novo. zahvaljujem na odgovorima ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Grafička kartica Nvidia 7600GT malo više od 1000, ali isplati se. ove koje koštaju oko 900-1000 su PUNO slabije. Ve-Mil Leadtek GF 7600 GT AGP, 256MB, TV-out, DVI 1.181,02 1.243,18 GS verzija je puno slabija ... a razlika je unutar 200-250 kuna, po meni prevelika razlika za tolko para ... inače, prelazak sa 9550 na nešto ovakve će biti velika razlika ... s druge strane, ako više voliš ATi, imap 1600pro, ali je slabija od 7600GT, no i jeftinija. Powercolor Radeon X1600Pro AGP, 256MB, TVout, DVI 836,15 880,16 po meni je 7600GT najbolji izbor od novih, od rabljenih bi se već dalo naširoko raspravljat ... Zadnji Uredio silence : 21-02-07 u 18:25. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grafička kartica hvala, baš ću sad pogledat u ve-milu, plavi oglasnik nema baš neku ponudu, a draže mi je kupit novo pa barem znam na čem sam i još garanciju dobijem, još jednom hvala, sam se stvarno ne bih znao snaći |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned | Re: Grafička kartica ma u osnovi, kad znaš kolko si spreman potrošit, uvijek nađeš kaj treba, jedino di ti možemo pomoći, su ovakve stvari tipa razlika između GS i GT - a razlika je poprilična (makar je samo jedno slovo). ne čini se puno, čak i slično koštaju, ali u nekim slučajevima (sa više efekata naravno) razlika se poprilično osjeti ... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Grafička kartica 7600 GT je super grafička, također ti preporučam nju, samo gledaj da uzmeš sa pasivnim hladnjakom (nema ventilator na sebi), gigabyteova ima pasivan hladnjak, vjerojatno imaju i još neki proizvođaći.., ali naprimjer 7600 GT od Powercolora ima aktivno hlađenje (ima cooler), i naravno cooler nakon nekog vremena počne bučiti.. nekome to ne smeta, ali meni smeta..
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-06
Poruka: 19
![]() | Re: Grafička kartica Bi mi mogao netko predložit PCI-E karticu otprilike iste cijene 1000-1100kn. Unaprijed hvala! Čuo sam na jednom drugom forumu da je ova dobra SapphireX1950 Pro i da košta negdje oko 200eura. Zadnji Uredio NinoTheBest : 05-03-07 u 19:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: graficka, kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:46.

valjda, zaboravih napomenut da sam totalni tumplek što se