| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Grafička kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; Nikako ne uzimati 7600GT ako ima pasivni hladnjak,užasno se grije. po meni nije loše uzeti 7900GS,cijena ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Grafička kartica Nikako ne uzimati 7600GT ako ima pasivni hladnjak,užasno se grije. po meni nije loše uzeti 7900GS,cijena je isto tu negdje kao i 1950PRO.ali je prednost što ima na sebi aktivni zalmanov cooler (malo veci).koji je prilično tih i o grijanju nema ni govora. 1950 PRO je isto super grafika,ali neznam ja više preferiram nvidiu
__________________ Svoje najljepše dane proveo sam po noći ! |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Banned | Re: Grafička kartica Citat:
x1950pro i x1650pro su DVIJE RAZLIČITE kartice. cijena ima je također različita (i to poprilično) .. x1950pro je daleko iznad svih ostalih koje si nabrojao. pošto usporedđuješ sa 7600GS, očito da misliš na x1650pro, koja je duplo sporija i puno lošija/slabija od x1950pro. x1950pro se uspoređuje sa 7800GS ili jačim. x1950pro je trenutno kartica sa najboljim odnosom uloženo/dobiveno ... joj kak mrzim kad neko ide pisat post samo da nekaj napiše ... haha, ostavit ću ovaj post da svi kak sam se sjebo jer nisam vidio dobro kaj je čovjek napiso ... -silence Zadnji Uredio silence : 06-03-07 u 12:03. | |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Grafička kartica za tvoju informaciju radim u firmi koja se bavi prodajom informatičke opreme ELKOtech tak da sam usko povezan sa takvim stvarima.. ali ajde novi sam na forumu,pa nemam pojma. tak da nisam pročitao ovo sve u nekom časopisu ili na netu,pa sad dijelim pamet okolo. i uspoređivao sam 7900GS sa 1950PRO,ako nisi dobro pročitao.. ali opet ajde. a spomenuo sam ju zato kaj je bila spomenuta u postu ranije. kao što se može i vidjeti. a za 7600GT sam rekao da nikako ne uzimati sa pasivcem
| | |
| | #14 (permalink) |
| Banned | Re: Grafička kartica sorry .. sad sam vidio. nisam gledo ... evo imaš rep+ mogu krivit jutro i to kaj nisam kavu popio, a mogu i priznat da nisam dobro vidio. no hard fellings? na kraju smo isto napisali .. ajde, drago mi je da neko ko zna počinje postat ovdi, nadam se da nećeš prestat zbog mene. ![]() dobrodošo. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Grafička kartica ma np.. nema frke ja sam isti ujutro... grrrrr na sve oko sebe,pa sam zato malo grublje odreagirao. no sve u svemu nadam se da cemo se nastaviti lijepo družiti. necu prestati.. ne odustajem tak lako hvala na dobrodošlici....
| | |
![]() |
| Tagovi: graficka, kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.