| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi grafička kartica u Tehnologija i Tehnika forumu; molim vas ako mi netko može pomoć: #kolko bi novca mogao dobit za ove dvije grafičke: -nvidia geforce 5900 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 90
![]() | grafička kartica molim vas ako mi netko može pomoć: #kolko bi novca mogao dobit za ove dvije grafičke: -nvidia geforce 5900 fx golden sample, 256mb, agp -ati radeon 9000, 128 mb, agp za svaku posebno hvala |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-03-07 Godina: 21
Poruka: 90
![]() | Re: grafička kartica Citat:
aj mi onako reci okvirno za n vidiu kolko para.i šta misliš o toj kartici. ja milim da je čak i vrlo dobra. pa za ati možda mogu dobit 70-100 kuna, ili ne? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: grafička kartica evo ja dajem za nvidiu 100kunića a može i popust u mom webshopu rene
__________________ Mobile: +385-91-1879-142 Fax: +385-1-222-1875 renato.patrcevic@realis.hr Realis Web Shop |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: grafička kartica Citat:
Možeš ih recimo donirati u dobrotvorne svrhe nakom kome će puno više pomoći. Vidi ovo pa mi javi što misliš? Donacija Kompjutera ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas |
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: graficka, kartica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:44.