| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Grafika u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle, bez komentiranja u ovoj temi, samo birajte...... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koju graficku karticu imate? | |||
| Nvidia | | 6 | 30.00% |
| ATI | | 13 | 65.00% |
| Drugo | | 1 | 5.00% |
| Glasači: 20. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Grafika A zašto se ne bi moglo komentirati... pa može se navest koja se ima... ATI Radeon 9600XT
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #3 (permalink) |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Grafika Moze, nisan se toga sitio... ![]() Radeon 9000pro, , koliko je graficka dobra govori sama cinjenica da ati vise ne radi drivere za nju, zadnja verzija je bila 6.5...![]() Ne mjenjam ju dok ne izadu prve dx10 grafulje.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. Zadnji Uredio Servant : 20-07-06 u 01:30. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grafika ili to znaci da su driveri potpuno stabilni i ne treba ih doradjivati? ili je ipak ovo sto ti kazes ![]()
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Grafika Nvidia GEforce px6600 (sad sam se sjetil, pa imam i nokiu 6600 )kad sam kupoval cijeli komp rekli su mi da uzmem ''bolju'' nvidiu ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Grafika Staru dobru iz nVIDIA-ine FX serije... Top 3 tada kada sam kupovao, sada naravno nije vise u cvijetu mladosti, ali jos uvijek rula i sluzi svrsi... Radi se o MSI-jevoj GeForce FX 5900XT ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: grafika |
« SpeedShare
|
Image Grabber »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:26.

)