| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Greška u Windows instaler-u u Tehnologija i Tehnika forumu; Bok ljudi! Svaki put kad hoću instalirati neki program pojavi mi se nešto ovakvo: "The Windows Installer service ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Zagorje. Novi Marof Godina: 19
Poruka: 214
![]() | Greška u Windows instaler-u Bok ljudi! Svaki put kad hoću instalirati neki program pojavi mi se nešto ovakvo: "The Windows Installer service could not be accessed. This can occur if you are running Windows in safe mode, or if the Windows installer is not correctly installed. Contact your support personnel for assistance" Windows sigurno ne furam u safe modu pa me zanima kak mogu reinstalirati instalera??
__________________ Be happy! I won't be here forever! Zadnji Uredio Pofuk Robert : 26-11-05 u 18:55. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-05-05
Poruka: 128
![]() | Možda ti i jest greška sa windows installerom. Možeš skinuti novi pa ga instalirati (što je upitno da li će ti raditi ako ga skineš kao .msi paket). Najnovija verzija je čini mi se 3.1 (v2). Ako te interesira koju verziju imaš, nađeš file Msi.dll (u Windows\System32 direktoriju), desna tipka miša, properties i odeš na tab version. Ako ne proradi nakon instalacije novog windows installera ili ga ne možeš instalirati ja bih ti preporučio da instaliraš Service Pack (ili 1 ili 2 svejedno). Ako već imaš SP2 instaliraj ga nanovo, to bi trebalo pregaziti i windows installer. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gres ka, instaleru, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Secret Microsoft Sites | Slider | Savjeti i Trikovi XP | 3 | 20-02-06 18:41 |
| Windows NT Boot Proces | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:17 |
| Windows 2000 Boot Proces | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:17 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 17:17 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.