| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Hakeri u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: BoBo Sto je stranica "vaznija", to je u pravilu bolje zasticena i teze se moze &... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Hakeri Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| |
| | #32 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 22-10-06
Poruka: 1
![]() | Citat:
Jao pa nije bas lako je upasti u svaciji kompjuter, al trebas stalno biti na kompu da to svatis... Zbavis nede neki TELNET program i njegov/njezin IP od kompa... Ako mu ima aktivan account Guest onda je lako upast ak ti bude program trazio za korisnicko ime! Ili mozes preko SUBSEVENa! Njega nide neces naci na netu al sam ga ja naso nakon 4 mj. potrageeee ! Ak ti zbilja treba javi se na:hrvoje-ljubic@hotmail.com Mozda ce ovo ispasti ovaj tekst glup i smijati ce te se meni ali to vam je tako !Za bilo kakve probleme, ja nisam odgovoran za to! By. .::Hrva::. ![]() | |
| |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 105
![]() | Re: Hakeri rootkit je sit....provjereno. ![]() nego,ja imam jedan strasan problem....naime,kada je wc u mom omiljenom kaficu prepun seronja... kako tamo upasti?? ![]() probao sam na sve nacine al jednostavno mi nije poslo za rukom.mislim da cu od danas nositi vrecicu sa sobom. sretna vam nova!! ![]() |
| |
| | #37 (permalink) |
| Starter | Re: Hakeri ja sam hacker i upasti u neko računalo od frenda je lako ako imaš program i znaš npr.ja sam nedavno upao u školski sustav računala koko lako naša sam rupu u sistemu i bum. ima sam pristup svim podatcima škole jednostavno sva su rečunala u školi su umrežena ja sam upao na administratov di računala to jest razbija san sifru sustava te priko tog računala imao pristup svim dokumentima škole a da su ocjene u računalima ima bi pristup i tome no to još nisu uveli...znate koja je rupa bila u tome to što su računala od računovodstva umrežena sa računalima na informatici...ili za upast u pentagon tribalo bi kažem naprimjer nači neki slabiji kompjuter od ostalih i u njemu rupu u sistemu...ali mi hackeri neradimo samo to radimo još miljun stvari POZZZ...i hackirajte sa srečom... |
| |
| | #39 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 24
![]() | Re: Hakeri Citat:
| |
| |
| | #40 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-09-07 Godina: 22
Poruka: 33
![]() | Re: Hakeri Citat:
![]() i t u r k o j a n je najjaci ![]()
__________________ Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo http://www.youtube.com/watch?v=GOYwZ3_eRjA Hocu i ja da se malo smijem | |
| |
![]() |
| Tagovi: hakeri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| bosanski hakeri | pharaoh | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 30-12-07 13:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

! Ak ti zbilja treba javi se na:

Hali Gali Halid - Hajde da se drogiramo