Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi Hakeri u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: BoBo Sto je stranica "vaznija", to je u pravilu bolje zasticena i teze se moze &...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 01-02-06, 13:07   #31 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: Hakeri

Citat:
Pravi autor: BoBo

Sto je stranica "vaznija", to je u pravilu bolje zasticena i teze se moze "upast"...
Varaš se, silence je dobro napiso... Ko kaže da je npr. croportal sigurniji od neke tamo male stranice koju je napravio neki ufurani php programer koji zna sve živo i neživo u vezi sigurnosti... Neko pravi male stranice al opet ne napravi toliko rupa kao netko ko ima extra popularan sajt. Što praviš veću stranicu znači da ima više code-a i puno je veća mogućnost da ima prousta...

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 24-11-06, 13:12   #32 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-10-06
Poruka: 1
hrva se izdvaja iz mase
Cool Re: Hakeri

Citat:
Pravi autor: Vodoinstalater Pogledaj Poruke
Kako oni uspiju se ubaciti u tuda racunala npr. Pentagon postoji li neki program ili tako daj recite...

Jao pa nije bas lako je upasti u svaciji kompjuter, al trebas stalno biti na kompu da to svatis...
Zbavis nede neki TELNET program i njegov/njezin IP od kompa...
Ako mu ima aktivan account Guest onda je lako upast ak ti bude program trazio za korisnicko ime!
Ili mozes preko SUBSEVENa! Njega nide neces naci na netu al sam ga ja naso nakon 4 mj. potrageeee! Ak ti zbilja treba javi se na:
hrvoje-ljubic@hotmail.com

Mozda ce ovo ispasti ovaj tekst glup i smijati ce te se meni ali to vam je tako!

Za bilo kakve probleme, ja nisam odgovoran za to!

By. .::Hrva::.

hrva je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 25-11-06, 08:21   #33 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Možeš i mene kontaktirat preko PMa, poslat ću ti rootkit, to ti je cool hackerski alat...

Isto nisam odgovoran za bilo kakve probleme koji bi mogli nastati.

silence je offline  
Star 19-12-07, 13:08   #34 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Poruka: 1
silvioo7 se izdvaja iz mase

Dali netko zna neki program??
silvioo7 je offline  
Star 31-12-07, 15:18   #35 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 16
Poruka: 2
ahil_1011 se izdvaja iz mase

ej imam jedan problem!

Imaš, mogao bi imati i sa zakonom ako tako nastaviš!

Zadnji Uredio daidza : 31-12-07 u 17:40.
ahil_1011 je offline  
Star 01-01-08, 04:12   #36 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-09-07
Godina: 30
Poruka: 105
pinokio se izdvaja iz mase

rootkit je sit....provjereno.
nego,ja imam jedan strasan problem....naime,kada je wc u mom omiljenom kaficu prepun seronja...
kako tamo upasti??
probao sam na sve nacine al jednostavno mi nije poslo za rukom.mislim da cu od danas nositi vrecicu sa sobom.
sretna vam nova!!
pinokio je offline  
Star 07-03-08, 23:08   #37 (permalink)
Starter

Datum registracije: 07-03-08
Poruka: 33
hacker95
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hacker95

ja sam hacker i upasti u neko računalo od frenda je lako ako imaš program i znaš npr.ja sam nedavno upao u školski sustav računala koko lako naša sam rupu u sistemu i bum. ima sam pristup svim podatcima škole jednostavno sva su rečunala u školi su umrežena ja sam upao na administratov di računala to jest razbija san sifru sustava te priko tog računala imao pristup svim dokumentima škole a da su ocjene u računalima ima bi pristup i tome no to još nisu uveli...znate koja je rupa bila u tome to što su računala od računovodstva umrežena sa računalima na informatici...ili za upast u pentagon tribalo bi kažem naprimjer nači neki slabiji kompjuter od ostalih i u njemu rupu u sistemu...ali mi hackeri neradimo samo to radimo još miljun stvari POZZZ...i hackirajte sa srečom...
hacker95 je offline  
Star 07-03-08, 23:49   #38 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-01-08
Godina: 20
Poruka: 643
W4R10CK se izdvaja iz maseW4R10CK se izdvaja iz mase

a za sve ostalo tu je mastercard
Star 25-03-08, 20:27   #39 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 24
mario--com se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: hacker95 Pogledaj Poruke
ja sam hacker i upasti u neko računalo od frenda je lako ako imaš program i znaš npr.ja sam nedavno upao u školski sustav računala koko lako naša sam rupu u sistemu i bum. ima sam pristup svim podatcima škole jednostavno sva su rečunala u školi su umrežena ja sam upao na administratov di računala to jest razbija san sifru sustava te priko tog računala imao pristup svim dokumentima škole a da su ocjene u računalima ima bi pristup i tome no to još nisu uveli...znate koja je rupa bila u tome to što su računala od računovodstva umrežena sa računalima na informatici...ili za upast u pentagon tribalo bi kažem naprimjer nači neki slabiji kompjuter od ostalih i u njemu rupu u sistemu...ali mi hackeri neradimo samo to radimo još miljun stvari POZZZ...i hackirajte sa srečom...
ma ti si kreten a ne haker...
mario--com je offline  
Star 25-03-08, 20:58   #40 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-09-07
Godina: 22
Poruka: 33
ex_1 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: hrva Pogledaj Poruke

Jao pa nije bas lako je upasti u svaciji kompjuter, al trebas stalno biti na kompu da to svatis...
Zbavis nede neki TELNET program i njegov/njezin IP od kompa...
Ako mu ima aktivan account Guest onda je lako upast ak ti bude program trazio za korisnicko ime!
Ili mozes preko SUBSEVENa! Njega nide neces naci na netu al sam ga ja naso nakon 4 mj. potrageeee! Ak ti zbilja treba javi se na:
hrvoje-ljubic@hotmail.com

Mozda ce ovo ispasti ovaj tekst glup i smijati ce te se meni ali to vam je tako!

Za bilo kakve probleme, ja nisam odgovoran za to!

By. .::Hrva::.

Ahah koji seljak nigdje neces sub7 naci hahaha trojanfrance eno tamo imas taj trojan a da kazem taj trojan je star koliko i isus znaci svaki anti virusni ga prepoznaje nauci vb/c++/delphi i napravi vlastiti jer sve ove trojane i keylogger odavno isteko rok trajana samo je pitanje tko ima,i kakvu zastitu na kompu

i t
u
r
k
o
j
a
n

je najjaci

Hocu i ja da se malo smijem
ex_1 je offline  
Zatvorena Tema
Tagovi: hakeri

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
bosanski hakeri pharaoh Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 30-12-07 13:45

Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114