| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi HARD corrupted ?!? u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam vanjski HARD 160GB, star nekih dva mjeseca, i sad kad želim do podataka javi mi ovako: g:/ is not ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 538
![]() ![]() | HARD corrupted ?!? Imam vanjski HARD 160GB, star nekih dva mjeseca, i sad kad želim do podataka javi mi ovako: g:/ is not accesible. The file or directory is corrupted and unreadable. Vidim da lampica na njemu svijetli i čuje se da okreče unutra, ali nebi ga dobio da se boguješ. Šta sad ?! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: HARD corrupted ?!? HuH, jesi ga malo tresao ili zesce prenosio? Moze biti da se nes unutra pomaknulo sto nije smjelo (recimo igla dok hard ne radi ili jos gore dok radi) i onda shebalo stvar. Prvo je da probas formatati ako nije nista strasno na njemu, a ako poslije formata nemozes uci onda ga pukni na garanciju... Mislim u ovom trenutku neznam sta bi drugo moglo biti.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
![]() ![]() | Re: HARD corrupted ?!? Fala, ima još garanciju pa ću vidjet. Ma jebe se meni za hard nego ima pun kofer fotki unutra koje nisam mulac snimio na cd. jebiga. Kaj bi ga treso, stoji u svom stalku i to je to. Fala na savjetu idem ga furat u dućan pa kaj bude. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: HARD corrupted ?!? E ima jos jedna fora, ali nije preporuceno dok ima garanciju... Strpas ga u najlon vrecicu i istisnes zrak kolko mozes i cvrsto zavezes vrecicu. Stavis HDD u zamrzivac i pustis ga oko 2-3 sata tamo. Onda ga fino izvadis i pustis ga u istoj vrecici da dodje na sobnu temperaturu. Zatim ga spojis i pogledas sta kaze. Tu foru sam negdje na netu procitao i nekima je upalilo, neznam kakve veze s vezom ima, ali eto....
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: HARD corrupted ?!? A da nisi ti nešto prčko neke particije išo pravit pa neš sjebo?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() | Re: HARD corrupted ?!? Ma ništ ljudi moji, kako sam ga upiknuo u stalak kad sam ga kupio tao je stajao do tada, odfurat ću ga di sam ga kupio i nek bi daju drugi jebiga. Samo je kenja šta ću popušit fotke i drugo šta imam gore. Jel zna netko neku firmu u gradu, navodno oni mogu podatke skinut da je neznam kako HARD uništen ! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: HARD corrupted ?!? Znam ja u Rijeci da ima, za Zagreb neznam vjerojatno isto ima. Ali za skidanje podatke s unistenog HDD (nevaljata igla, motor, neispravne ploce) se placa oko 200-600kn. Evo bas cu ici vidjeti cijenik pa postam onda...
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: HARD corrupted ?!? Evo sta kaze jedan covjek na Linksovom forumu: Bilo bi dobro znati što točno s hardom ne štima. Ak je fizički mrtav onda programčić vjerojatno neće pomoći. Ak se vrti ja bi prvo pokušao sa Knoppixom. Meni je našao particije kad sam bio zeznuo particijsku tablicu i odmah sam si sve zapržio iz njega na DVD-ove. Automatski mounta sve particije koje nađe i izlista ih na desktopu.
| | |
![]() |
| Tagovi: corrupted, hard |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:32.