| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Hard disc LED usage meter u Tehnologija i Tehnika forumu; Citao sam na Newsima pred dosta vremena da je jedan nas tip napravio LED indikator opterecenja hard diska. Dakle on ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Gamer Guru | Hard disc LED usage meter Citao sam na Newsima pred dosta vremena da je jedan nas tip napravio LED indikator opterecenja hard diska. Dakle on zamijenjuje onu malu crvenu lampicu na kucistu. Radi otprilike ovako: ima postavljeno deset ledica jednu iznad druge i ako je HDD ful opterecen svijetle sve ledice, ako pola onda svijetli samo pet ledica itd. Bilo je i na Newsima shema i sve sta treba da se napravi to cudo. Ako netko zna vise o tome moli bi da mi da neki link ili nesto gdje bih mogao doci do shema za izradu i toga.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Hard disc LED usage meter Citat:
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hard disc LED usage meter Mislim da je to teško izvedivo, jer ova lampica koju imaš ona je spojena na maitčnu ploču i imaš samo jedan konektor, možda da ih više spojiš na jednu žicu, ali nevirujen...
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
| | #7 (permalink) | |
To ti otpr ide ovako, ti na tiskanu plocicu spojis taj konektor iz maticne i onda ti tiskana plocica sluzi kao svojevrsni spliter da ti se svaka lampica pali pod određenim opterećenjem diska.
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-05
Poruka: 1,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hard disc LED usage meter A gledaj ovo: moželi da se iz tog jednog konektora ide jedna žica u neki regulator napona ili nešto slično i sada na taj regulator spojiš ostale led lampe i koliko struje pusti toliko se lampica upali!?
__________________ Ferrari no.1 |
| | |
![]() |
| Tagovi: disc, hard, led, meter, usage |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:40.