| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Hardwerska pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Pitnanje? Dok upalim komp dode mi poruka: No bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility Pres ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Vukojebina Donja
Poruka: 51
![]() | Hardwerska pomoć Pitnanje? Dok upalim komp dode mi poruka: No bootable devices--strike F1 to retry boot, F2 for setup utility Pres F5 to run onboard diagnostic. I poslje toka dode system32/windows/explorer can load i komp mi se ugasi i ponovo ide učitavanje i tako stalno Kak da to složim? ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hardwerska pomoć Pa nazovi nekog ko se razumije u kompjutere ili onoga tko ti je pokusao instalirati windowse
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Hardwerska pomoć Citat:
![]()
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hardwerska pomoć Citat:
![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-12-07
Poruka: 14
![]() | Re: Hardwerska pomoć Da ne otvaram novu temu htio bih pitati dal mi možete reči koji je ovaj ljubičasti utor na slici? Dal je to PCI-E X16 ili X4. Zanima me zato što si namjeravam piknut novu grafulju. http://foros.tecnycenter.com/docs/pl..._775i945GZ.jpg -ajd pogledajte plizz
__________________ Što napravi Englez kada pobjedi Hrvatsku na Euro?? Iskljuci playstation!!!!!! |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hardwerska pomoć Pa kaj kompliciraš daj model matične, a ne sliku...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:59.