wd,jeftin a kvalitetan
ja bi ti ovaj preporucio jer je trenutno best buy HDD na trzistu
HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.
Raspravljate o temi HDD u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav, treba mi pomoc oko izbora HDD-a. Cuo sam dosta razlicitih prica o proizvodjacima. Interesuje me da mi je HDD ...
wd,jeftin a kvalitetan
ja bi ti ovaj preporucio jer je trenutno best buy HDD na trzistu
HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.
ova sa linka,salju pouzecem di god treba
koliko znam ovi od 1tb ma samo green i black,a black je kao brzi nest...ja imam tu green seriju i zadovoljan sam
http://www.wdc.com/en/products/index.asp?cat=3
enjoy...
=)
kod wd-a po novom od par mjeseci unazad je ovak; green- tisina i ekonomicnost, blue - neki middle performansi, a black - performanse i naravno shodno tome je i buka veca...al koji god se copi nemres pozalit
kaj se tice s tim plocama...320 i 500 imaju jednu plocu, 640 ima dve ploce ko i 720, a 1tb ima tri ploce (dodavanjem ploca dodaju kapacitet)...
osobno nikad imao problema s njima, jedan 6 gb disk bi i danas bio ziv nakon 8 godina da ga nisam svjesno unistil...a u kompu je trenutno pun kufer wd-ova, i po stolu i po policama...nikad probljema...zato, preporuka svakak...![]()