Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

HDD

Raspravljate o temi HDD u Računala forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Pozdrav, treba mi pomoc oko izbora HDD-a. Cuo sam dosta razlicitih prica o proizvodjacima. Interesuje me da mi je HDD ...

Starter
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

HDD

Pozdrav,

treba mi pomoc oko izbora HDD-a. Cuo sam dosta razlicitih prica o proizvodjacima. Interesuje me da mi je HDD tih, da se ne grije i da mi ne pocne da bude bucan nakon pola godine. Cuo sam da su najbolji od 640 GB jer imaju dve ploce. Sad me interesuje ciji HDD da uzmem. Ko je bolji - WD, Seagate ili Hitachi?

Pozzz

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: HDD

wd,jeftin a kvalitetan

ja bi ti ovaj preporucio jer je trenutno best buy HDD na trzistu

HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.

Starter
    Datum registracije
    26-06-08
    Poruka
    29
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vacs Pogledaj Poruke
    wd,jeftin a kvalitetan

ja bi ti ovaj preporucio jer je trenutno best buy HDD na trzistu

HDD WD 1TB, 10EADS , SATA II, 32MB Cache, WD Caviar Green, web shop Acquisitum Magnum d.o.o.
    Hvala za preporuku. A sad je lutrija naci taj HDD u B, Luci. Jeli imas neku firmu u Zagrebu da mi preporucis?

Koja je razlika u blue, green i black serijama WD-a?

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

ova sa linka,salju pouzecem di god treba

koliko znam ovi od 1tb ma samo green i black,a black je kao brzi nest...ja imam tu green seriju i zadovoljan sam

Regularni forumas
    Datum registracije
    29-07-08
    Poruka
    119
    Liked
    0 times

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

kod wd-a po novom od par mjeseci unazad je ovak; green- tisina i ekonomicnost, blue - neki middle performansi, a black - performanse i naravno shodno tome je i buka veca...al koji god se copi nemres pozalit

kaj se tice s tim plocama...320 i 500 imaju jednu plocu, 640 ima dve ploce ko i 720, a 1tb ima tri ploce (dodavanjem ploca dodaju kapacitet)...

osobno nikad imao problema s njima, jedan 6 gb disk bi i danas bio ziv nakon 8 godina da ga nisam svjesno unistil...a u kompu je trenutno pun kufer wd-ova, i po stolu i po policama...nikad probljema...zato, preporuka svakak...

Lajkaj nas na Facebooku