| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi HELP u Tehnologija i Tehnika forumu; Zna li neko ima li neki program da bi mogao pronaci u racunaru neke fajlove , jer mi ne radi opcija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: HELP Zašto ti ne radi search results? Ti si imao problema i s Kasperskim? Ja bi ti preporučio da osvježiš Windowse pa će ti sve raditi (ne formatiranje, ne potpuno nova instalacija već samo popravak). Ako ti to ne radi od nedavno vrati OS na neku prijašnju točku kad je sve radilo (System restore).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 20
Poruka: 16
![]() | Re: HELP Citat:
Pokuso sam da osvjezim windows ali ni to pali. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-01-07 Lokacija: Presečno, lep gradić Godina: 24
Poruka: 536
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HELP Probaj ovo: http://www.kellys-korner-xp.com/regs...ngservice2.reg Jedan reg file. Save As i pokreni! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: HELP Pretpostavio sam da mu je deinstalacija Kasperskog (ili ručno brisanje fajlova kako mu je, čini mi se, bilo od nekog predlagano) odvukla za sobom i dijeliće windowsa pa bi preinstaliranje tebalo riješiti problem. Meni je to gaženje OS-a nekoliko puta upalilo ali je bilo i slučajeva kada kako i vi kažete nije pomoglo. System restore mi je pomogao puno puta, naročito kod zbrljanih mrežnih uređaja. Uvijek ti je na raspolaganju format C:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 20-03-07 Godina: 20
Poruka: 16
![]() | Citat:
Nazalost ni ovo ne pomaze. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: search problem, windows search |
« Open Office 2.0
|
chat/dovnload »