| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi help u Tehnologija i Tehnika forumu; pooz svima.e ovako,ja nisam imao para za neku ljutu gamersku masinu pa sam si sklepao sljedece; athlon x2 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | help pooz svima.e ovako,ja nisam imao para za neku ljutu gamersku masinu pa sam si sklepao sljedece; athlon x2 4200,hd 3850, (256mb) 1 giga rama (transcend 800mhz),asus m2n-x. zanima me sljedece; koja je moja najveca kocnica (prvo ogranicenje) u igrama koje jesu ili koje tek nadolaze? zanima me sto je od tih komponenti ''usko grlo'' pa ce zbog njega prva jako zahtjevna igra poceti ''stekati''. zanima me iz razloga da se pripremim financijski i cisto iz znatizelje.napominjem;sasvim mi je dovoljna reza od 1024x768 na high ili medium.hvala unaprijed na savjetima i pomoci.
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: help Memorie ti treba još jedna pločica, pogotvo jer je ona bagatelno jeftina.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 30
Poruka: 95
![]() | Re: help to sam i mislio.mislim da je oko 150kn-180kn giga na 800mhz.sutra u jutro trk nazad u shop.ja sam ovo uzeo na 12 mjeseci racunajuci na sto manju ratu.sada vidim da si mogu priustit jos jednu gigu.dali je dual chanel ista bolji (mislim dali je ocigledno) ili se nebi ni primjetila razlika ako ga ne bude?
__________________ ________________ You thought it was over, it's not over I'll be back, I brought my axe |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,162
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: help naravno da je bolji, to samo znači da bi bilo dobro uzeti pločicu istog takta i veličine. Čak ne bi bilo loše isti proizvođač... mislim za svaki slučaj, iako ja ne pušim te bapske priče, ali sam po sebi transcend je ok.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.