| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Help u Tehnologija i Tehnika forumu; kaj na onom ADSLu znači brzina 384/64 Kbit/s kaj je jedno a kaj drugo? jel ima neko to... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Help Citat:
imam ja to... ok je... pitaj nesto konkretnije pa cu ti rec... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-02-05
Poruka: 122
![]() | Re: Help i dali je dosta samo za surfanje, dakle bez nekog skidanja, i da bude stalno online, tih 512 Mb i kolko jos doplacujes na mjesec prometa prosjecno, jer ocu uzet da si smanjim troskove, dali je moguce smanjiti tak troskove neta, ili se samo povecaju? |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: Help brzina ne da se osjeti nego se osjeti.. stranice se odmah otvaraju cijele, e ne komad po komad...ma vidi se razlika na kilometre. A sto se tice prometa eh... sumljam da ce bit dovoljno 512 megi ako si non stop online i ako surfas, tj. gledas neke slike, skines tu i tamo neki filmic kratki, pa koji programcic i to... obicno kad surfas posteno skines oko (bar ja) 5 megi minimum. ako ne i vise... a ako samo gledas forum i chat i to, onda bi ti trebalo bit 512 dosta... a chuj..prvo uzmes 512 pa ako ti je malo, prebacis se na 2 giga. Svakih dodatnih 512 megi ti je 20 kn..pa sad ti vidi... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-02-05
Poruka: 122
![]() | Re: Help da, svakako cu probat... jer mi je sad mjesecno net 150kn, pa cu onda vidjet... a ne skidam prevec nekaj, jer to mogu na faksu i u domu, oboje je veza ono, 10Mbit/s, tak da je to ludara, hvala, pomogel si mi |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Help Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
![]() |
| Tagovi: help |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:03.