| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Hitno....crko' laptop???? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi pomagajte, svemu su krive maškare i moj kretenizam..... Zalija sam ga vodom (tuđi je inače, to mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Hitno....crko' laptop???? Ljudi pomagajte, svemu su krive maškare i moj kretenizam..... ![]() Zalija sam ga vodom (tuđi je inače, to mi je najveći problem) Upalim ga, hard disk radi, valjda učitava windowse , ali displej ne radi....ne vidim ništa osim crne slike, koja kad se ekran kao resetira na jedan trenutak (znači bude skroz crn) i ponovo upali opet nema slike (ono crno sivilo....)Kontam da ako disk radi, da je matična i sve na njoj u redu ![]() Molim vas pomoć, savjete, prijedloge riješenja....pliiiizzzzzz!!!! NIJE MOJ!!!!
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hitno....crko' laptop???? Bitno mi je znat koliko će me ogulit, ako taj Hard radi i učitava windowse, kontam da je matična OK, e sad da li je problem grafička ili ekran ![]() Htio bi znat s čime se hvatam u koštac prije nego ga dam tamo nekom liku koji će mi naplatit 3 puta vrijednosti posla kojeg je napravio.... Edit: trenutno je priključen u struju i ona žaruljica za bateriju svijetli narandžasto, znači li to išta (zadnji put kad sam ga upalija bila je zelena)
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hitno....crko' laptop???? Evo samo da kažem.... Đubre se konačno upalilo!!!!!! 1. Uopće nije reagirao na paljenje, nije davao apsolutno nikakve znake života 2. Konačno proradila tipka za upalit ga i nakon toga slijedilo ono šta sam napisa u prvom postu 3. Odlučih zadnji put pokušat upalit, kad ono eto slike, eto svega....kako??? zašto????? Sreća prati kretene... ![]() ![]() Ovo možete ključat šta se mene tiče....
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,057
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hitno....crko' laptop???? ![]() Aj neka on samo daje znakove života
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Hitno....crko' laptop???? svejedno bi ga valjalo očistiti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Hitno....crko' laptop???? Evo taman ga vratija prijatelju.... sve radi, samo monitor, ajmo reći titrucka, ko da će krepat... Objasnija mu sve i reka da ću mu platit servis.... Zna li iko iz iskustva ili nečega drugog (izgleda da je samo monitor u pitanju) koliko će me otprilike to doć.... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Hitno....crko' laptop???? ili ![]() Kresola,nisam se mogao odlučit koji smajlić da ti stavim... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
« msn problem
|
zvučna kartica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:16.

, ali displej ne radi....ne vidim ništa osim crne slike, koja kad se ekran kao resetira na jedan trenutak (znači bude skroz crn) i ponovo upali opet nema slike (ono crno sivilo....)

ili