| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Hitno....crko' laptop???? u Tehnologija i Tehnika forumu; prvi je bolji duplo.... a, ništa....čeka me nepotrebna trošnja para....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hitno....crko' laptop???? Ja se vrlo nadam da će u servisu samo prominit neku glupariju i da ću manje proć..... Al' ko zna, ovaj laptop je čudan skroz....možda sutra i prestane titrat.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hitno....crko' laptop???? Evo još jedno pitanje ukoliko ima dobrih duša za odgovorit (jeste primjetili blago ušupčavanje u ovoj rečenici)..... ![]() Savjetovano mi je da to titranje ekrana može biti prouzročeno zaprljanim ili pomaknutim flat kabelom (koji spaja grafičku i monitor ) i da prvo provjerim i očistim taj flat kabel....Ja bi to napravija sam, laptopu je istekla garancija pa ako me neko može uputit šta da otvaram i di da gledam bio bih vam veoma zahvalan... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
« msn problem
|
zvučna kartica »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:04.

) i da prvo provjerim i očistim taj flat kabel....