| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Huge Problem u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ovako naime kad sam na internetu i kad pokušam nešto skinut download počne i komp se automatski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07 Godina: 20
Poruka: 19
![]() | Huge Problem Evo ovako naime kad sam na internetu i kad pokušam nešto skinut download počne i komp se automatski restarta ako neko zna rješenje bio bi mu jako zahvalan. BTW imam windows vistu ali kolko sam čuo zna se događat i na xp-u |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-03-08
Poruka: 63
![]() | Re: Huge Problem A jel si preko modema ili imaš dsl? Sa dsl modemom ili mrežnim ruterom? A koji hardwer imaš? A jel imaš kakav antivirus software? A jesi probo resintalirat drajvere? A operativni sistem? A jel imaš garanciju na komp? A jel znaš ti da triba malo više detalja napisat ako hoćeš da ti neko pomogne? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Huge Problem Kenja ili firewall ili driveri od mrezne maybe? Malo detaljniji opis hardware-a i software-a bi bio pozeljan, inace... ![]()
__________________ Glasajte da Green Day dođe u Zagreb |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: Huge Problem Pa hhmm da vidimo možda Driveri od priključka za internet npr. Nvidia network controler, pa neki Firewal,neka možda ograničenja u postavkama od interneta,Neki antivirus?????preporuka Nod 32 Piši malo opširnije da nam svima bude lakše![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.