Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Računala Raspravljate o temi I.P. changer u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: ludiabra Ma nisam tražio na google-u jer kad uvjek tražim takve stvari uvjek ima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-04-06, 00:50   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-07-05
Poruka: 402
Lega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono neštoLega ima ono nešto
Re: I.P. changer

Citat:
Pravi autor: ludiabra
Ma nisam tražio na google-u jer kad uvjek tražim takve stvari uvjek ima nekih bezveze programa koji ne služe ničemu... Al nema veze ipak sam našao na google-u!!!
Lega je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 00:50   #12 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 22
Poruka: 17,987
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

ahhahahhaha

nemogu vjerovati, ahahhaha
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 12:52   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Nisam tražio na google-u prije nego što sam tu pitao... ali nakon odogovora da tražim na google-u onda sam tražio...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 14:13   #14 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,777
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

vi, kad netko pita odgovori mu ak znaš, možda točno zan di skinuti i naći 50 ip changera, ali ga zanima koji je najefikasniji ili najlakši za korištenje. Ma nek samo netko postavi pitanje: "Zakaj mi se komp gasi??", kaj bu bilo, odi na gugl i gledaj zašto se tisućama ljudi prije gasio??? Kaj ćemo na forumu onda, ajmo svi na gugl...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-06, 15:22   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,471
eowyn je zabranio reputaciju

Ima tu istine....šta ćeš nešto tražiti ako netko već zna što je najbolje...kaže ti i skrati ti posao
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 14:16   #16 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Ja kad pomažem ljudima isto ne znam sve, ali ako nekome nešto nije jasno a ni ja to ne znam ja skoknem do google a i za 5 minuta ja nađem rješenje. Ali ovo sa ip changerima je bilo prejednostavno da nekome idem tražit.

Novosti o autima | Osiguranje auta
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 14:37   #17 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: I.P. changer

jedno iskustvo, bez obzira za što nekome trebalo je da programi koji skrivaju ip adrese zbog anonimnoga surfanja jako usporavaju surfanje.....inače se tretira da je normalni odgovor negdje u redu veličine 3,6 sec, dok je uz ip drkavca oko 20 sekundi...ima ovdje pametnijih koji znaju bolje.....pa neka objasne da se ljudi nezanose...pizdarijama
tarquino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 16:55   #18 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Demon-Hunter

Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
Demon-Hunter se izdvaja iz mase

takve programe egzotične naravi se nemre uvijek naći na googlu a i oni koji se nađu nisu zapravo namijenjeni pravom skrivanju Ip adrese nego više kao programi za rješavanje problema, ali kako tebi ionako treba program da ti riješi promjenu Ip adrese jer ti smeta u online igrma (pretpostavljam da se radi o Ogameu jel sam u pravu?) onda je google.com pravi izbor. a jedini razlog zašto se takvi egzotični programi koji skrivaju IP adresu (tj. tragove na internetu) nemogu naći na googlu je taj što su kojekakve napasne agencije tipa FBI također otkrile google (jest da im je dugo trebalo).
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 17:09   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-11-05
Poruka: 2,353
ludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono neštoludiabra ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ludiabra

Meni je trebao program s kojim bi imao 1 (static) I.P. adresu ! Program mi je trebao za jednu MMORPG igru jer mi je frend cheatao.... pa su ga admini skužili i dobio je bann ali jer je imao dinamic I.P. mogao je i dalje igrati.. onda su to skužili i cjela hrvatska je dobila bann na tom serveru, jedini način da nastavimo sa igrom je bio taj da nabavimo static I.P.-ove ! Problem je rješen tako da više ne igramo na tom serveru...
printf ("\n Hrvatska !! ); }
ludiabra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-06, 22:57   #20 (permalink)
Master of ceremony

Datum registracije: 29-05-05
Poruka: 2,094
Slider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobarSlider je stvarno dobar

aJDE DOSTA, JEBO VAS AKO NEKO TREBA IP CHANGER NEKA MI JAVI mail da mu pošaljem

sory opet mi je bio upaljen caps lock..
Slider je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: changer

« ping | OCZ memorije »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114