| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi I.P. changer u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: ludiabra Ma nisam tražio na google-u jer kad uvjek tražim takve stvari uvjek ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I.P. changer vi, kad netko pita odgovori mu ak znaš, možda točno zan di skinuti i naći 50 ip changera, ali ga zanima koji je najefikasniji ili najlakši za korištenje. Ma nek samo netko postavi pitanje: "Zakaj mi se komp gasi??", kaj bu bilo, odi na gugl i gledaj zašto se tisućama ljudi prije gasio??? Kaj ćemo na forumu onda, ajmo svi na gugl...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: I.P. changer Ja kad pomažem ljudima isto ne znam sve, ali ako nekome nešto nije jasno a ni ja to ne znam ja skoknem do google a i za 5 minuta ja nađem rješenje. Ali ovo sa ip changerima je bilo prejednostavno da nekome idem tražit.
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | jedno iskustvo, bez obzira za što nekome trebalo je da programi koji skrivaju ip adrese zbog anonimnoga surfanja jako usporavaju surfanje.....inače se tretira da je normalni odgovor negdje u redu veličine 3,6 sec, dok je uz ip drkavca oko 20 sekundi...ima ovdje pametnijih koji znaju bolje.....pa neka objasne da se ljudi nezanose...pizdarijama |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: I.P. changer takve programe egzotične naravi se nemre uvijek naći na googlu a i oni koji se nađu nisu zapravo namijenjeni pravom skrivanju Ip adrese nego više kao programi za rješavanje problema, ali kako tebi ionako treba program da ti riješi promjenu Ip adrese jer ti smeta u online igrma (pretpostavljam da se radi o Ogameu jel sam u pravu?) onda je google.com pravi izbor. a jedini razlog zašto se takvi egzotični programi koji skrivaju IP adresu (tj. tragove na internetu) nemogu naći na googlu je taj što su kojekakve napasne agencije tipa FBI također otkrile google (jest da im je dugo trebalo).![]()
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: I.P. changer Meni je trebao program s kojim bi imao 1 (static) I.P. adresu ! Program mi je trebao za jednu MMORPG igru jer mi je frend cheatao.... pa su ga admini skužili i dobio je bann ali jer je imao dinamic I.P. mogao je i dalje igrati.. onda su to skužili i cjela hrvatska je dobila bann na tom serveru, jedini način da nastavimo sa igrom je bio taj da nabavimo static I.P.-ove ! Problem je rješen tako da više ne igramo na tom serveru...
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Master of ceremony Datum registracije: 29-05-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 2,094
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: I.P. changer aJDE DOSTA, JEBO VAS AKO NEKO TREBA IP CHANGER NEKA MI JAVI mail da mu pošaljem sory opet mi je bio upaljen caps lock.. ![]()
__________________ ![]() Nemojte mi davati reputaciju, jer ćete usporiti ili srušit server |
| | |
![]() |
| Tagovi: changer |
« ping
|
OCZ memorije »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

jel sam u pravu?) onda je google.com pravi izbor. a jedini razlog zašto se takvi egzotični programi koji skrivaju IP adresu (tj. tragove na internetu) nemogu naći na googlu je taj što su kojekakve napasne agencije tipa FBI također otkrile google (jest da im je dugo trebalo).