| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Igrice na laptopu u Tehnologija i Tehnika forumu; Ahahahha probaj igrat Warhammer:Soulstorm na laptopu pa će ti grunut... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Igrice na laptopu Ma možeš igrati, PES isto nema neke prevelike zahtjeve kao Far Cry ili COD, ali manager, PES, Red Alert, STar Defender i tako te igrice mislim da mogu proći bez problema, ali kao što sam rekao već na forumu, nemoj gomilati informacije u laptopu bezveze, tako recimo, imaj maximalno 2 igrice a ne više, i uzmi si onaj portabilni hard disk ( uštekaš ga kao USB ) i tamo čuvaj podatke koje ti rijeđe zatrebaju, sigurnije ti je u slučaju da se pokvari laptom najbitnije ti je na tome pa možeš i negdje na običnom računalu otvoriti, a na laptopu čuvaš većinom instalacije i neke najbitnije podatke za školu ili tako nešto... |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 85
![]() | Re: Igrice na laptopu Citat:
Ja sam radio nekakve poslove na laptopu (nemoj pitat što) i opterećenje je vječito bilo vrlo visoko, znao mi je raditi po 15tak sati dnevno i nije mu ništa bilo. Čak sam ga i kupio od firme kasnije ![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igrice na laptopu moja toshiba radi cca 15ak sat snevno igra sam wow na njemu, i jos neke igre... evo vec 2 godine radi ka sat, 3-4puta se ugasio radi previsoke temperature, ali oko njega je bilo cca 35-40 stupnjeva i na stolu koji nije bio od drva vec neke plastike koja je dodatno zagrijala stvari, ali nista mu nije bilo ![]() jos jednu godinu imam garanciju, ali kako stvari stoje ovo ce gurat narednih 3-4 godine ![]() (kad se igra wow zna je bit i preko 30 sati pod opterecenjem )
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Igrice na laptopu meni je laptop skroz sjeban za igrice..igrao sam kod frenda par puta,vjerovatno je to stvar navike jer sam se naviko na svom kompu.ali me nekako ubijaju te tipke,čine mi se kao da su preblizu jedna drugoj,malo malo pa fulam tipku!
__________________ Da nije našla muškarca,žena bi pripitomila neku drugu životinju. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 9
![]() | Re: Igrice na laptopu I ja imam laptop,koji sam kupio prije 1 i po sedmicu.Što se mene tiče ja ne brigam za to.Ja rokam čak i GRID,Pro Street i neke druge jake igre.Igram se prilično dugo i uredu je.Mada ne treba pretjerivati.samo je važno da se ne zakloni "hladnjak" ![]() |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,363
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Igrice na laptopu meni se malo rastopila plastika oko ventilatora, ne vidi se ali me to ne čudi jer kad igram GRID, mogu kajganu napravit kraj laptopa grafa je Geforce 8600M GT i gura sve novije igre, najviša temperatura procesora je čak 80 C°
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre, laptop |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:31.

)