| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP u Tehnologija i Tehnika forumu; Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP jer mi na početku instalacije javlja poruku: "... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07
Poruka: 7
![]() | Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP jer mi na početku instalacije javlja poruku: "Setup did not find any hard disks"... Moze pomoc:::: Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP Hm, Da li ti je samo disk spojen na IDE kanal ili su dva uređaja Ako imaš dva uređaja spojena na isti kabel, jedan ti mora bit spojen kao master, a drugi kao slave. Provjeri da li ti je disk dobro spojen, tj. jesi dobro spojio strujni(molex) ili ATA kabel. Možda je i disk neispravan |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP Citat:
![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP Citat:
![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-09-07
Poruka: 15
![]() | Re: Imam ATA hard disk i na njega ne mogu instalirati Windowse XP vjerujem da si već skontao da ti hardu nevalja boot blok i nečeš ga moći koristiti ni za jednu instalaciju windowsa možeš ga koristiti samo za pohranu podataka i pomoćni hard ali instalirati windowse nećeš moći probaj s programom Partition Magic 8.0 da ga popraviš ali čisto sumnjam |
| | |
![]() |
| Tagovi: ata, disk, hard, imam, instalirati, mogu, njega, windowse |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:02.