| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi imam mac i nikaj ne valja! u Tehnologija i Tehnika forumu; imam macintosh i puno problema.ne mogu imati skoro nikakve programe za obradu slika jer je sve zxa windowse a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-04-08
Poruka: 13
![]() | imam mac i nikaj ne valja! imam macintosh i puno problema.ne mogu imati skoro nikakve programe za obradu slika jer je sve zxa windowse a htjela bih imati neki program za obradu slika da mogu napravit dizz za blog.takoder na mac imam program za internet safari koji takoder nije naj bolji. moglo bi se reci da je naj gori.hvala Bogu sto imam skinut firefox jer bi bez njega umrla samo sto je firefox jako spor pa...al moj je problem to sto nema nikakvih programa za mac...molila bih da mi netko napise kakve su prednosti macintosha koje ja ne vidim i jel ima nekih programa za obradu slika za mac! HVALA UNAPRIJED! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,322
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam mac i nikaj ne valja! Probaj ovdje (izguglano, ne odg. ak je šit) - iz desnog izbornika izaberi kategoriju iz koje želiš vidjeti dostupne programe...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:35.