| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi imate li svoj sajt? u Tehnologija i Tehnika forumu; ja sam nedavno postavio svoj sajt koji je pljuga ali se mogu nac neke stvari kao free web hosting,free ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava Godina: 21
Poruka: 37
![]() | imate li svoj sajt? ja sam nedavno postavio svoj sajt koji je pljuga ali se mogu nac neke stvari kao free web hosting,free movies,free mjuza,google ad sense za zaradu ako iamte svoj sajt... ali jos je u izradi pa ce nadam se u skoroj buducnosti bit puno bolji a mozete ga vidjeti ovdje: Free Stuff |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-03-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava Godina: 21
Poruka: 37
![]() | Re: imate li svoj sajt? ma znam da je uzasno sad ali tek sam poceo s izradom stranica,do juce nisam znao ni dreamweaver ukljucit, a kamoli znao stavit link ali u buducnosti ce bit bolje a vi ako imate neki link za bilo sta da je besplatno na netu,postajte ovdje ili posaljite na PM pa cu dodat na sajt,jer zelim napravit sajt koji ce bit koristan ljudima. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: imate li svoj sajt? HTML Tutorial imaš inače brdo besplatnih tutoriala na netu, znao sam jedan odličan, ali dok ga rponađem ovaj će poslužiti ![]() EDIT: evo našao jedan baš za dreamweaver: Learnthat.com - Free Macromedia Dreamweaver MX 2004 Tutorial and Training - Free Computers and Software Tutorials Uživaj, sve je to besplatni on-line tutorial ![]() Zadnji Uredio Vex : 17-03-07 u 21:37. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: imate li svoj sajt? Citat: Točno, samo se treba čovjeku dati raditi to ![]() btw skinuo sam si četiri knjige Kod: OReilly.CSS.Cookbook.2nd.Edition.Oct.2006 OReilly.PHP.Cookbook.2nd.Edition.Aug.2006 OReilly,.C.Sharp.Cookbook.(2006),.2Ed.BBL Sams.Teach.Yourself.PHP.MySQL.and.Apache.All.in.One.3rd.Edition.Jun.2006 ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-04-07 Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Re: imate li svoj sajt? Daj sajt ti je odvratan, pogledaj moj http://yugosaki.izhr.com a tvoj je bolji? opomena zbog vrijeđanja -silence
__________________ Why drink and drive when You can smoke and fly?! Zadnji Uredio silence : 09-04-07 u 15:12. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-06
Poruka: 19
![]() | Re: imate li svoj sajt? Pogledao sam tvojim i moram ti reči da nisam baš zadivljen "dizajnom". Neznam zato se uopće hvališ tim. Jedino što je bolje je to da se tekst bolje vidi na toj pozadini (nije tako "napadan"). I usput popravi grešku u drugoj rečenici. Napisao si ""Ako ste spremni pmoći..." |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: imate li svoj sajt? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, sajt, svoj |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

ali u buducnosti ce bit bolje a vi ako imate neki link za bilo sta da je besplatno na netu,postajte ovdje ili posaljite na PM pa cu dodat na sajt,jer zelim napravit sajt koji ce bit koristan ljudima.