| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi ime programa u Tehnologija i Tehnika forumu; pozdrav! Dobio sam program kojemu neznam ime!! Da pojasnim, program mogu instalirat i upisivat neke stvari koje mi trebaju, ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | pozdrav! Dobio sam program kojemu neznam ime!! Da pojasnim, program mogu instalirat i upisivat neke stvari koje mi trebaju, ali neznam u kojem je "programu rađen! kako da to saznam...ž Unaprijed hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ime programa ha? Help -> about
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime programa Citat:
naime riječ je o nekakvom programu, ime mu je "vođenje evidencije" ali neznam u kojem je programu rađen... Recimo power point, word excell na to mislim, nema nikakvih helpova... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Starter | Re: ime programa Citat:
Ako želiš pomoć malo podrobnije opiši program, korisničko sučelje itd jer ovako ti nitko ne može pomoći
__________________ Emperor Palpatine dipl. ing. of Evil | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: ime programa Ne bi li ti jednostavnije bilo uploadat negdje taj program pa da netko vidi o čemu se radi?
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-09-05 Lokacija: /usr/bin/pu-zg Godina: 23
Poruka: 357
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ime programa ne bih htio zvucati drsko, ali meni se cini da ti ni sam ne znash sto trazis. Naime, pitash u kojem je programu radjen taj program? Prvo sam mislio da zelis znati iz kojeg je programskog jezika kompajliran, ali to bi bilo previshe aii? kako ne mozes naci ime programa? pa sto ti pise u naslovu prozora? jesi pogledao properties od fajla i vidio da li ima dodatne informacije u resource headeru? sto je zapravo tvoj problem... kao sto Gogy kaze, uploadaj negdje program da vidimo o cemu je rijec...
__________________ www.symbian-mobile.org -> Sve o Symbian mobitelima, download aplikacija,igrica,tema,melodija itd... Medicinske E-Knjige >> Click here to enlarge my penis << |
| | |
![]() |
| Tagovi: ime, programa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
| REQ: Ali - G IN DA HOUSE Soundtrack (ime pjesme u postu) | @ vanus | Glazba | 5 | 26-06-06 11:57 |
| PC DVB Kartice | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 27-02-06 22:15 |
| Struktura Dos-a | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:12 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:50.