| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Računala Raspravljate o temi Instalacija DSLa, help u Tehnologija i Tehnika forumu; Ne mogu nikako instalirat ADSL modem. Ovih dana sam digo windowse i sad zelim dsl spojit ali mi nikako ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Instalacija DSLa, help Ne mogu nikako instalirat ADSL modem. Ovih dana sam digo windowse i sad zelim dsl spojit ali mi nikako ne uspjeva. Trenutno nisam doma pa ne mogu postat sliku errora koji mi izbacuje ali poruka sadrzi rijeci "registry value"... Pretpostavljam da je problem u tome sto sam vec nabrzinu, nakon dizanja windowsa a prije instaliranja maticne i graficke, pokusavao nekoliko puta instalirat dsl i ocito mi je nes ostalo u registryu. Ne znam da li sam uspio ocistiti sve od prijasnjih instalacija ili je nesto ostalo pa me jebe. Kad dodem doma opet cu se zaigrat malo pa cu i dat vise informacija a sad postam jer mozda neko nes pametno napise tokom dana pa mi skrati muke... Modem je naravno ispravno spojen i komp mi je tijekom instalacije ukopcan u struju. |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Banned | Citat:
šalim se... jesi ih spojio ethernetom ili USBom? ethernet je bolje rješenje.. da vidimo dalje, mene je znalo izludit par puta instalacija modema... dakle PPPoE je protokol? imaš sve podešeno oko toga? u stvari, s ovim informacijama koje si dao, teško da može nekaj smislit... | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo mala pomoc za adsl . ako nemas drivere za modem (a moras ih imat jer su ti ih dostavili sa modemom) vidi t-com stranicu tamo imas opis instalacije i drivere. a ako imas sve to najbolje ti je ovak nazovi 08009000 sluzbu za tehnicku podrsku i reci da moras instalirat modem za adsl i oni ce te telefonom vodit kroz cjelu instalaciju. to im je poso.
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Citat:
![]() da ne pričam o drugim stvarima.... jedan od mojih razgovora s njima je nakon kaj sam debilu u podršci 5 puta ponovio da imam PHP skriptu za FTP upload a on me pitao koji FTP program koristim ovim riječima...."slušaj majmune, jel znaš kaj je Apache server i kak vam je kofiguriran!?!?!"...."samo trenutak......"....poduže čekanje....."nazovite našu tehničku podršku na broj taj i taj".... tam kurca ne znaju ako je nešto i malo drugačije od onoga kaj im piše na papirima..... jebo ja HT tehničku pomoć.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dsla, help, instalacija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 10:45 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.